DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU ,TRGOVINU ,TURIZAM ,EXPORT-IMPORT ,UGOSTITELJSTVO I USLUGE „THORE TRANS-COP“ D.O.O. – ULCINJ

DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU ,TRGOVINU ,TURIZAM ,EXPORT-IMPORT ,UGOSTITELJSTVO I USLUGE „THORE TRANS-COP“ D.O.O. – ULCINJ je privredno društvo čiju adresu možete pronaći u tabeli sa detaljinim informacijama.

Pun naziv DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU ,TRGOVINU ,TURIZAM ,EXPORT-IMPORT ,UGOSTITELJSTVO I USLUGE „THORE TRANS-COP“ D.O.O. – ULCINJ
Skraćeni naziv THORE TRANS-COP
Djelatnost Drumski prevoz tereta
Oblik privrednog društva društvo sa ograničenom odgovornošću (DOO)
PIB
Adresa sjedišta DONJI ŠTOJ BB.
Mjesto sjedišta ULCINJ
Adresa prijema službene pošte DONJI ŠTOJ BB.
Mjesto prijema službene pošte ULCINJ
Država CRNA GORA
Telefoni
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste kontakt našli na portalu CRNA.GORA.ME
Telefonski imenik
E-mail adresa
Opis firme Privredno društvo DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU ,TRGOVINU ,TURIZAM ,EXPORT-IMPORT ,UGOSTITELJSTVO I USLUGE „THORE TRANS-COP“ D.O.O. – ULCINJ je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sjedištem na adresi: DONJI ŠTOJ BB., ULCINJ, za djelatnost: Drumski prevoz tereta, i zabeleženo u registar firmi.

 

Da biste dopunili ili ažurirali podatke o firmi DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU ,TRGOVINU ,TURIZAM ,EXPORT-IMPORT ,UGOSTITELJSTVO I USLUGE „THORE TRANS-COP“ D.O.O. – ULCINJ u Poslovnom adresaru, pošaljite nam poruku na adresu marketing@crna.gora.me

Servis Google Maps omogućava prikaz navedene adrese na mapi. Da biste koristili ovaj servis, otvorite lokaciju na mapi.

Ako želite da se pridružite velikom broju kompanija koje svoj brend i svoje proizvode promovišu na ovom portalu, upišite Vašu firmu u poslovni adresar Crne Gore.