Euro 07, Preduzece za trgovinu i usluge, Zemun, Srbija

EURO 07

Euro 07, Preduzece za trgovinu i usluge, Zemun, Srbija je privredno društvo čiju adresu i kontakt telefon možete pronaći u tabeli sa detaljinim informacijama.

Pun naziv Euro 07, Preduzece za trgovinu i usluge, Zemun, Srbija
Skraćeni naziv
Djelatnost Trgovina auto-delovima
Oblik privrednog društva društvo sa ograničenom odgovornošću (DOO)
PIB 102478724
Adresa sjedišta Cara Dusana 205A, Zemun
Mjesto sjedišta Zemun
Adresa prijema službene pošte Cara Dusana 205A, Zemun
Mjesto prijema službene pošte Zemun
Država Srbija
Telefoni
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste kontakt našli na portalu CRNA.GORA.ME
+381113072-545
E-mail adresa hr@euro07.rs
Opis firme EURO 07 je regionalna kompanija specijalizovana za uvoz i distribuciju auto delova i motornih ulja, sa matičnom kompanijom u Bugarskoj i ćerkama kompanijama u Rumuniji, Makedoniji i Srbiji.
EURO 07 DOO u Srbiji, sa sjedištem u Beogradu, posluje od 2002. godine i trenutno zapošljava više od 200 ljudi različitog profesionalnog profila. Poseduje veleprodajne i maloprodajne objekte u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku sa širokim asortimanom od preko 80.000 različitih artikala vodećih evropskih i japanskih proizvođača.
Glavni cilj nam je da se dokažemo u regionu kao lider u snabdevanju rezervnim delovima i uljima za automobile. Usmereni smo na dalji razvoj kompanije kroz otvaranje novih prodajnih objekata, proširivanje asortimana i ispitivanje potreba tržišta. Orijentisani smo na klijente i, u želji da opravdamo njihovo poverenje i produbimo saradnju, težimo da pružimo uvek novu i kvalitetnu uslugu. Uz to, konstantno ulažemo u profesionalno usavršavanje naših zaposlenih negujući njihov razvojni potencijal, stvarajući tako uspešan i posvećen tim koji vodi ostvarenju naših ciljeva.

 

Da biste dopunili ili ažurirali podatke o firmi Euro 07, Preduzece za trgovinu i usluge, Zemun, Srbija u Poslovnom adresaru, pošaljite nam poruku na adresu marketing@crna.gora.me

Servis Google Maps omogućava prikaz navedene adrese na mapi. Da biste koristili ovaj servis, otvorite lokaciju na mapi.

Ako želite da se pridružite velikom broju kompanija koje svoj brend i svoje proizvode promovišu na ovom portalu, upišite Vašu firmu u poslovni adresar Crne Gore.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner