Stylos doo, Kancelarijski materijal, Podgorica

Stylos doo, Kancelarijski materijal, Podgorica je privredno društvo čiju adresu i kontakt telefon možete pronaći u tabeli sa detaljinim informacijama.

Pun naziv Stylos doo, Kancelarijski materijal, Podgorica
Skraćeni naziv Stylos doo
Djelatnost Kancelarijski materijal
Oblik privrednog društva društvo sa ograničenom odgovornošću (DOO)
PIB 02281732-302
Adresa sjedišta Mitra Bakića 148
Mjesto sjedišta Podgorica
Adresa prijema službene pošte Mitra Bakića 148
Mjesto prijema službene pošte Podgorica
Država Crna Gora
Telefoni
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste kontakt našli na portalu CRNA.GORA.ME
020/621-174
E-mail adresa stylospg@t-com.me
Opis firme Stylos doo Podgorica posluje u okviru sistema Stylos Group, koje danas čini 12 preduzeća koja rade na teritoriji Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.
Stylos je lider u oblasti uvoza i distribucije kancelarijskog materijala, papira, biroopreme, poslovnih poklona, poslovnog i putnog programa i školskog pribora zahvaljujući poziciji generalnog zastupnika i ovlašćenog distributera preko 40 svetskih brendova, od kojih izdvajamo Samsonite, Parker, Waterman, Rotring, Cross, Fabriano, m-real, Esselte, Pigna, Paper Mate, Universal, Reynolds, Ricoh, Casio, Mas, Noki, Aero …
Najbolje svjestke robne marke dostupne su potrošačima sa ovog područja zahvaljijući Stylos Group. Naše prednosti su asortiman od preko 30.000 različitih artikala, optimalni lager, razvijena logistika, što omogućava da u svakom momentu u potpunosti odgovorimo na sve zahtjeve naših potrošaša. Da bi kupci bili što bolje informisani, Stylos je u odnosu na konkurenciju otišao korak dalje, štampanjem prodajnih kataloga svake godine i to: Office&biro equipment koji prezentuje najnoviju ponudu kancelarijskog materijala i biro opreme, Škola koji nudi školski pribor i Business gift koji prikazuje najnovije poslovne poklone.

 

Da biste dopunili ili ažurirali podatke o firmi Stylos doo, Kancelarijski materijal, Podgorica u Poslovnom adresaru, pošaljite nam poruku na adresu marketing@crna.gora.me

Servis Google Maps omogućava prikaz navedene adrese na mapi. Da biste koristili ovaj servis, otvorite lokaciju na mapi.

Ako želite da se pridružite velikom broju kompanija koje svoj brend i svoje proizvode promovišu na ovom portalu, upišite Vašu firmu u poslovni adresar Crne Gore.