Strela taxi Budva – taksi prevoz, grupni transferi, izleti i rent-a-car

Naša agencija je specijalizovana za transfer putnika sa aerodroma Podgorica, aerodroma Tivat, aerodroma u Dubrovniku i Tirani, luke i željezničke stanice u Baru, do svih destinacija u Crnoj Gori i nazad.

Ako tražite taxi sa aerodroma u Podgorici, taxi sa aerodroma u Tivtu, ili taxi prevoz na drugim relacijama u Crnoj Gori, ne tražite dalje – pronašli ste najpopularniju crnogorsku agenciju za transfer putnika. Mi Vam pružamo najbrži i najpouzdaniji taxi servis u Crnoj Gori, dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u nedjelji, tokom čitave godine.

U ponudi imamo taxi vožnje po kilometru pređenog puta i fiksnu cijenu prevoza sa dogovorom za čekanje.

Grupni transferi su planirani za grupe od 8 i više putnika. Bilo da dolazite u Crnu Goru sa prijateljima (na vjenčanje, proputovanje), da dolazite sa timom (na treninge ili mečeve) ili da podržite svoj omiljeni klub/reprezentaciju, da dolazite na takmičenja, kongrese ili seminare, poslovne prilike ili koncerte, mi smo Vam na usluzi.

Naša agencija, pored usluga taxi prevoza, organizuje i individualne ekskurzije (izlete), kao i grupne transfere po čitavoj Crnoj Gori i okruženju.

Ukoliko tražite rent-a-car vozilo za sopstvene potrebe tokom boravka u Crnoj Gori, na pravom ste mjestu. Naša agencija postoji od 1982. godine i pruža usluge rentiranja vozila tokom cijele godine. Imamo dugogodišnje iskustvo i veoma smo uspješni u poslovanju.

Možemo Vam ponuditi moderna, kvalitetna vozila za rent-a-car, po sjajnim cijenama. Još veće pogodnosti Vas očekuju ako rentirate vozilo na duži vremenski period.

Izaberite neko od naših pouzdanih, komfornih, redovno servisiranih vozila. Imamo veliki izbor vozila koja odgovaraju svačijim potrebama u pogledu komfora i cijena.

Ukoliko imate posebne zahtjeve, dodatna pitanja ili želite odmah da rezervišete taxi prevoz, ekskurziju ili unajmite rent-a-car vozilo, slobodno nas kontaktirajte.

Call/Viber/Whatsapp: +38268232112
E-mail: office@transfermontenegro.com
Website: transfermontenegro.com

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner