„Savoja“ d.o.o., salon namještaja, Spuž

SAVOJA

„Savoja“ d.o.o., salon namještaja, Spuž je privredno društvo čiju adresu i kontakt telefon možete pronaći u tabeli sa detaljinim informacijama.

Pun naziv „Savoja“ d.o.o., salon namještaja, Spuž
Skraćeni naziv Savoja
Djelatnost prodaja namještaja i opremanje objekata
Oblik privrednog društva društvo sa ograničenom odgovornošću (DOO)
PIB 2808897
Adresa sjedišta Spuž bb
Mjesto sjedišta Spuž
Adresa prijema službene pošte 19. decembar br. 70
Mjesto prijema službene pošte Podgorica
Država Crna Gora
Telefoni
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste kontakt našli na portalu CRNA.GORA.ME
069 013 804, 068 122 326, 020 881 313, 069 312 257
E-mail adresa savojapg@t-com.me
Opis firme Salon namještaja “Savoja” nalazi se u Spužu, u blizini osnovne škole i crkve. Pozivamo vas da u prijatnoj atmosferi sa profesionalcima izaberete pravi proizvod i na najbolji način uredite vaš dom.Nudimo širok izbor svih vrsta namještaja od domaćih i stranih proizvođača, kvalitetne proizvode sa realnom cijenom.Nudimo mogućnost kupovine po narudžbi i kratak rok isporuke.Vršimo isporuku namještaja u stan/kuću kupca.Briga o interesu kupca nastavlja se i posle isporuke.Preduzeće „Savoja“ u okviru svoje veleprodaje uspješno se bavi i poslovima opremanja poslovnih i turističkih objekata. Iskustvo ( preko 30 godina rada sa namještajem), podrška proizvođača u kvalitetu, roku isporuke i cijeni, uz naše minimalne troškove i proviziju su naša osnovna prednost.

 

Da biste dopunili ili ažurirali podatke o firmi „Savoja“ d.o.o., salon namještaja, Spuž u Poslovnom adresaru, pošaljite nam poruku na adresu marketing@crna.gora.me

Servis Google Maps omogućava prikaz navedene adrese na mapi. Da biste koristili ovaj servis, otvorite lokaciju na mapi.

Ako želite da se pridružite velikom broju kompanija koje svoj brend i svoje proizvode promovišu na ovom portalu, upišite Vašu firmu u poslovni adresar Crne Gore.