„UNIPROM“ DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET ROBA I USLUGA, SPOLJNU TRGOVINU, USLUGE U TRANSPORTU I TURIZAM D.O.O. NIKŠIĆ

„UNIPROM“ DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET ROBA I USLUGA, SPOLJNU TRGOVINU, USLUGE U TRANSPORTU I TURIZAM D.O.O. NIKŠIĆ je privredno društvo čiju adresu možete pronaći u tabeli sa detaljinim informacijama.

Pun naziv „UNIPROM“ DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET ROBA I USLUGA, SPOLJNU TRGOVINU, USLUGE U TRANSPORTU I TURIZAM D.O.O. NIKŠIĆ
Skraćeni naziv UNIPROM
Djelatnost Drumski prevoz tereta
Oblik privrednog društva društvo sa ograničenom odgovornošću (DOO)
PIB
Adresa sjedišta UL. NOVAKA RAMOVA BR.17
Mjesto sjedišta NIKŠIĆ
Adresa prijema službene pošte UL. NOVAKA RAMOVA BR.17
Mjesto prijema službene pošte NIKŠIĆ
Država CRNA GORA
Telefoni
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste kontakt našli na portalu CRNA.GORA.ME
Telefonski imenik
E-mail adresa
Opis firme Privredno društvo „UNIPROM“ DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET ROBA I USLUGA, SPOLJNU TRGOVINU, USLUGE U TRANSPORTU I TURIZAM D.O.O. NIKŠIĆ je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sjedištem na adresi: UL. NOVAKA RAMOVA BR.17, NIKŠIĆ, za djelatnost: Drumski prevoz tereta, i zabeleženo u registar firmi.

 

Da biste dopunili ili ažurirali podatke o firmi „UNIPROM“ DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET ROBA I USLUGA, SPOLJNU TRGOVINU, USLUGE U TRANSPORTU I TURIZAM D.O.O. NIKŠIĆ u Poslovnom adresaru, pošaljite nam poruku na adresu marketing@crna.gora.me

Servis Google Maps omogućava prikaz navedene adrese na mapi. Da biste koristili ovaj servis, otvorite lokaciju na mapi.

Ako želite da se pridružite velikom broju kompanija koje svoj brend i svoje proizvode promovišu na ovom portalu, upišite Vašu firmu u poslovni adresar Crne Gore.