Profesionalni fotograf, Budva, Crna Gora

Budva je „kraljica crnogorskog turizma“ koju u toku ljetnje sezone posjeti više od 130.000 turista samo iz zemalja bivše Jugoslavije! Oni dolaze zbog prelijepih plaža, vrhunskih restorana, diskoteka i sjajnog provoda!

DUS_9200_1_2

U današnje, savremeno doba, doba interneta i mobilnih telefona, fotografija je postala ključna stvar u našim životima i našem poslovanju.

Ljudi svakog dana, u prosjeku, provedu ispred ekrana više od 6 sati, surfujući, tražeći informacije i proizvode, na društvenim mrežama…

Samo na Facebook se postavi, u prosjeku, više od 350 miliona fotografija svakog dana. U tom moru fotografija, morate se istaći ako želite da budete zapaženi.

I tu na scenu stupaju naši profesionalni fotografi! Sa dugogodišnjim iskustvom, vrhunskom opremom i velikim brojem pratilaca na društvenim mrežama (da to potvrde:)

DUS_2411

Tokom 2018. godine, naši fotografi su postali Google verifikovani fotografi sa više od 20.000 fotografija postavljenih na Google mape.

Google mape su najpopularniji servis za navigaciju i informisanje o preduzećima koji je integrisao Street view 360 panorame i VR ture objekata.


Početkom 2019. godine, naši fotografi su postali partneri Meero SAS na polju fotografisanja nekretnina i ugostiteljskih objekata.

Meero je svjetski lider u korišćenju vještačke inteligencije u obradi fotografija i partner nekih od najznačajnijih kompanija, kao što su Airbnb, Just Eat, Expedia, Trivago, Uber i drugi.

DUS_9254

Crna Gora Media pruža uslugu profesionalnog fotografisanja proizvoda, kancelarija, prodajnih objekata, nekretnina i ugostiteljskih objekata, kao i snimanje 360 panorama.

Naši fotografi:
– slikaju hotele, apartmane, restorane, klubove…
– snimaju ih 360 kamerom i kreiraju virtuelne ture

Zahvaljujući velikom iskustvu i vrhunskoj opremi, možemo kreirati fotografije i 360 panorame za Vas u roku od 24h.

Budite zapaženi! Zakažite fotografisanje telefonom 067 852 669, mejlom ili preko naše Facebook stranice.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner