Kada vam je potrebna dostava cvijeća, Cvjećara Avant-garden je tu za vas. U našoj cvjećari imamo veliki izbor svih vrsta cvijeća, biljaka i poklona za svaku priliku, a ukoliko želite da se buket cvijeća napravi po vašoj želji tada u konsultaciji sa našim iskusnim osobljem možete stvoriti poklon iz vaše mašte. Cvjećara Avant-garden svakodnevno vrši dostavu cvijeća na teritoriji Crne Gore, a lakoća kupovine cvjetnih buketa i povoljne cijene su samo još jedan od razloga da Cvjećari Avant-garden poklonite povjerenje.

Nijedan poklon ne može da iznenadi i priredi toliku sreću kao što to može cvijeće. U našoj ponudi pronađite: bukete cvijeća za Rođendan, bukete cvijeća za Godišnjicu braka, Dan zaljubljenih, 8. mart, Moderne cvjetne bukete. Posebno mjesto zauzimaju buketi cvijeća i aranžmani za vjenčanja, Diplomski ispit, Praznični buketi , jednostavno buketi cvijeća za sve prilike u kojima možete da se zadesite. Izrazite vaše emocije kroz prelijepo cvijeće Cvjećare Avant-garden.

 

Slanje cvijeća na kućnu adresu, u porodilište, bolnicu ili radno mjesto? Nema problema! S jednostavnim online naručivanjem cvijeća i poklona iz Cvjećare Avant-garden , možete iznenaditi vama dragu osobu sa svježim, mirisnim cvijećem, upakovanim u vazni ili korpi, kako god vi želite. Pretražite naš online katalog i sigurni smo da ćete pronaći pravi poklon za vaše posebne događaje. Ukoliko ipak ne možete da se odlučite za neki od naših buketa cvijeća, u svako doba možete pozvati Cvjećaru Avant-garden i razgovarati s našim aranžerima sa kojima ćete, sigurni smo, dizajnirati vaš savršen poklon.

Telefon:
+382 69 55 66 77

Online cvjećara sa isporukom na kućnu adresu:
avant-garden.me

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner