Butik dječije odjeće Zum Zum, Budva

Butik dječije odjeće Zum Zum (Budva) se od 2014. godine bavi prodajom kvalitetne odjeće vodećih brendova koja je namjenjena kako bebama, tako i djeci uzrasta do 14 godina.

Trudimo se da našim kupcima omogućimo da na jednom mjestu pronađu sve što im treba za njihove mališane. Zato imamo širok asortiman raznovrsne garderobe za dječake i djevojčice svih uzrasta, čitav bebi program, a pružamo i mogućnost kataloškog poručivanja. Ako nemamo u butiku, za dva dana može da stigne kada se poruči iz kataloga.“ – počinje svoju priču vlasnica butika.

Zahvaljujući velikom izboru brendova, najkvalitetnijim materijalima od kojih je izrađena i modernom dizajnu, garderoba iz njihove ponude može da zadovolji sve dječije potrebe.

Bilo da vam je potrebna visokokvalitetna garderoba za svaki dan, vrtić ili školu, ili odjeća za specijalne prilike (krštenja, rođendane, proslave, nastupe), kod njih možete pronaći bukvalno sve što vam je potrebno kako biste vašeg mališana obukli po poslednjoj modi.

Od dječije garderobe i asortimana izdvajaju:
– benkice
– bodiće
– kompletiće
– odjelca za krštenja
– kreveci
– bebi posteljine
– šetalice
– peškire za kupanje
– bade mantile
– košulje
– haljine
– helanke
– pidžame
– trenerke
– dječiji veš
– čarape za djecu

Dok biraju odjeću za svoju djecu, roditelji često žele da ona bude slatka, šarena, moderna, neodoljiva… Međutim, postoje neke stvari na koje bi trebalo obratiti pažnju prilikom kupovine.

Novorođenčad rastu jako brzo u prvim mjesecima. Zato, kad kupujete odjeću uvijek gledajte da ona bude za neki broja veća. I kad su starija, djeca su neprestano u pokretu i fizički su veoma aktivna, pa je zbog toga izuzetno važno da je garderoba koju birate dizajnirana tako da im dozvoli da se u njoj lako kreću. Nošenje tesne odjeće može da bude veoma nelagodno za dijete, ali može da dovede i do oštećenja kože.

A i ako pogrešite i kupite manju veličinu, možete je zamijeniti u butiku Zum Zum ako niste skinuli etiketu i ako ste sačuvali račun.

I uvijek operite novu odjeću, pre nego što obučete svoje dijete u nju. Koža bebe je osetljivija od kože odrasle osobe i sklonija je iritacijama, a pranje garderobe će je učiniti mekšom i udobnijom za vašu bebu.

Najbolje je da birate odjeću sa velikim procentom pamuka kako bi koža vašeg djeteta mogla da „diše“. Koliko god da vam se cijena garderobe čini privlačno, pametniji izbor je kupovati garderobu boljeg kvaliteta. Kvalitetna odjeća traje duže, a možda će moći neko i da je naslijedi.

Imamo sve poznatije brendove dječije odjeće: Domino Kids (Arilje), No-No Club (Beograd), Azzuro Kids (Loznica), Kinder (Loznica), Dins (Stara Pazova), Radović (Arilje), My baby (Beograd), Filip Kids (Leskovac), Piroćanac (Arilje)… I trudimo se i da roditelje, bake, deke, strine, tetke, kumove, obradujemo što pristupačnijim cijenama.“ – ističe vlasnica, i dodaje – „I imamo odjeću za svako godišnje doba. Prve sezone smo povlačili garderobu, ali sad i ljeti radimo sa strancima zimsko… Sve što ostane to sve stranci pokupuju. Najdeblje trenerke, koje se ni na sjeveru ne nose koliko su debele, sve su otišle za jedno ljeto…“

Školske priredbe i sportski klubovi često se obraćaju butiku Zum Zum za pomoć kada je potrebno obezbjediti uniformnu odjeću za djecu. Potrebno je samo da se javite na vrijeme. Proizvođači iz Srbije sa kojima Zum Zum sarađuje, mogu da proizvedu i dostave sve što vam je potrebno.

Pored najkvalitetnije dečije garderobe, butik Zum Zum nudi mogućnost kataloške porudžbine bebi kolica, ogradica, hranilice, auto sjedišta, kadica, guralica, tricikle i brojnih igračaka za najmlađe.

Da bi se djeca pravilno razvijala potrebne su im i igračke. Međutim, dijete ne treba obasipati velikim brojem igračaka, već pažljivo odabrati one koje odgovaraju njegovom uzrastu, jer da bi igračka ispunila svoju svrhu važno je da je primjerena djetetu.

Pri izboru igračke važno je voditi računa o interesovanjima djeteta, uzrastu, bezbjednosti, higijeni… Što je igračka prikladnija, ona pruža djetetu više mogućnosti za različite vrste igara, te podstiče kreativnost i maštu vašeg djeteta.

Da sa lakoćom izaberete idealnu odjeću ili poklon za vaše dijete – dođite u Zum Zum butik u Budvi.

Radimo od 9 do 13 i od 16 do 21h, ali nije nikakav problem, kome god treba može da zovne i tu smo za pet minuta.“

KONTAKT

Telefon: 068241174
Facebook.com/ZumZumBudva
Instagram/ZumZumBudva

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner