Agencija za knjigovodstvo, računovodstvo, finansijske, pravne i kadrovske usluge – MAX PROFIT Budva

Max Profit je agencija specijalizovana za usluge računovodstva, knjigovodstva i poslovnog savjetovanja za sva mala, srednja i velika preduzeća. To je profesionalna računovodstvena agencija koja je u potpunosti usmjerena na potrebe i želje svojih klijenata.

Osnivač agencije je magistar ekonomskih nauka Milena Braić, ovlašćeni računovođa i ovlašćeni procjenitelj, sa bogatim iskustvom u računovodstvenim i knjigovodstvenim poslovima, u internim i eksternim kontrolama i finansijskom izvještavanju za vlasnike i menadžere velikih kompanija

Max Profit agencija pruža visok kvalitet knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, kao i poresko i finansijsko savjetovanje.

maxprofit-budva

Kao profesionalna računovodstvena agencija, znanjem i iskustvom, štedi vrijeme i novac klijenta, koristi najnovije informacione tehnologije u pružanju računovodstveno-knjigovodstvenih usluga, ažurno obavještava klijente o najnovijim promjenama zakona i svakom klijentu pristupa individualno i u skladu sa njegovim potrebama.

Klijent koji angažuje Max profit agenciju kao dio svog tima i prepusti da se, na najbolji način, vodi njegova firma, moći će da se fokusira na svakodnevan rad i rast svog poslovanja.

Kao društveno odgovorna kompanija, Max Profit agencija, pruža građanima besplatno savjetovanje iz oblasti poreskih sistema, finansija i drugih ekonomskih oblasti.

Agencija Max Profit svojim klijentima pruža sledeće usluge:

  • KNJIGOVODSTVENE USLUGE
  • RAČUNOVODSTVENE USLUGE
  • FINANSIJSKI IZVJEŠTAJI
  • KADROVSKI POSLOVI
  • PRAVNE USLUGE
  • FORENZIČKO RAČUNOVODSTVO

Za svoje postojeće i buduće klijente, Max Profit je obezbjedio pakete usluga koje možete pogledati na njihovom sajtu maxprofit.me

Cilj Max Profit agencije je da svojim radom zadovolji potrebe postojećih i budućih klijenata, iz čega se stvaraju nova trajna partnerstva.

Maximize Your Profit!!!

MAX PROFIT Budva

+ 382 69 219 282

+ 382 69 111 993

maxprofit.me

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner