Profesionalni fotograf, Bar, Crna Gora

Bar je jedan od najbolje uređenih primorskih gradova u Crnoj Gori, koji svojoj željeznicom i lukom predstvalja industrijsko-turistički čvor u saobraćajnoj mreži Crne Gore. Proteklih godina TO Bar intenzivno radi na popularizaciji Bara kao turističke destinacije, i pokažatelj njihovog dobrog rada jeste sve veći broj turista i kruzera koji uplovljavaju u barsku luku. A da bismo se najbolje predstavili turistima i poslovnim partnerima, važno je da ostavimo dobar prvi utisak…

Old_olive_in_Bar,_Montenegro

Sa mobilnim telefonom u džepu, Fejsbukom, Instagramom, Viberom i drugim aplikacijama, svakog dana vidimo više od 1000 slika.

Ljudi svakog dana, u prosjeku, provedu ispred ekrana više od 6 sati, surfujući, tražeći informacije i proizvode, na društvenim mrežama…

Samo na Facebook se postavi, u prosjeku, više od 350 miliona fotografija svakog dana. U tom moru fotografija, morate se istaći ako želite da budete zapaženi.

Zato je najbolje da angažujete profesionalne fotografe koji će vaše proizvode, usluge, nekretnine, apartmane… slikati i predstaviti na najbolji način!

DUS_3111

Tokom 2018. godine, naši fotografi su postali Google verifikovani fotografi sa više od 20.000 fotografija postavljenih na Google mape.

Google mape su najpopularniji servis za navigaciju i informisanje o preduzećima koji je integrisao Street view 360 panorame i VR ture objekata.

Početkom 2019. godine, naši fotografi su postali partneri Meero SAS na polju fotografisanja nekretnina i ugostiteljskih objekata.

Meero je svjetski lider u korišćenju vještačke inteligencije u obradi fotografija i partner nekih od najznačajnijih kompanija, kao što su Airbnb, Just Eat, Expedia, Trivago, Uber i drugi.

DUS_9443_4_5r

Crna Gora Media pruža uslugu profesionalnog fotografisanja proizvoda, kancelarija, prodajnih objekata, nekretnina i ugostiteljskih objekata, kao i snimanje 360 panorama.

Naši fotografi:
– slikaju proizvode, poslovne prostore i nekretnine
– snimaju objekte 360 kamerom i kreiraju virtuelne ture

Zahvaljujući velikom iskustvu i vrhunskoj opremi, možemo kreirati fotografije i 360 panorame za Vas u roku od 24h.

Budite zapaženi! Zakažite fotografisanje telefonom 067 852 669, mejlom ili preko naše Facebook stranice.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner