„Art-of-biz“ d.o.o

ART OF BIZ

„Art-of-biz“ d.o.o je privredno društvo čiju adresu i kontakt telefon možete pronaći u tabeli sa detaljinim informacijama.

Pun naziv „Art-of-biz“ d.o.o
Skraćeni naziv Art of biz
Djelatnost Preduzeće za administrativno – Pravne poslove.
Oblik privrednog društva društvo sa ograničenom odgovornošću (DOO)
PIB 2858614
Adresa sjedišta Popa Dukljanina 7
Mjesto sjedišta Bar
Adresa prijema službene pošte Bulevar Revolucije bb
Mjesto prijema službene pošte Bar
Država Crna Gora
Telefoni
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste kontakt našli na portalu CRNA.GORA.ME
068 321 066
E-mail adresa office@art-of.biz
Opis firme Opšti opis preduzeća/ Glavni proizvodPreduzeće pruža podršku start-up biznisima u vođenju svih kancelarijsko-administrativnih poslova. Osnovna oblast rada preduzeća „Art of biz“ doo je pružanje knjigovodstvenih i pravnih usluga. Art of biz pruža podršku firmama za vođenje raznih vrsta usluga:1. prijava i odjava radnika, ugovaranje, privredni ugovori2. knjigovodstveni i računovodstveni poslovi i izrade završnih računa3. usluge svih vrsta osiguranja4. usluge izrade biznis planova i edukacija5. marketing usluge- izrada web sajta i reklamiranje (uz angažman spoljnjeg saradnika)6.administrativne usluge (slanje faksova, kopiranje, štampanje i sl)7. usluge agencije za posredovanje nekretninama – uz angažman spoljnjeg saradnikaVizija: Vizija „Art of biz“ doo je da bude prepoznata kao prvo mjesto na kojem će preduzetnici doći za podršku kada požele da osnuju sopstveni biznis.Misija: Pružiti sveobuhvatnu uslugu malom i srednjem preduzeću.

 

Da biste dopunili ili ažurirali podatke o firmi „Art-of-boz“ d.o.o u Poslovnom adresaru, pošaljite nam poruku na adresu marketing@crna.gora.me

Servis Google Maps omogućava prikaz navedene adrese na mapi. Da biste koristili ovaj servis, otvorite lokaciju na mapi.

Ako želite da se pridružite velikom broju kompanija koje svoj brend i svoje proizvode promovišu na ovom portalu, upišite Vašu firmu u poslovni adresar Crne Gore.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner