ZAVISNO PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU RASHLADNE, VENTILACIONE OPREME „TERMOVENT“ D.O.O. – ANDRIJEVICA (RJEŠENJEM ST.BR.4/04 OD 30.06.2006 GOD. ZAKLJUČEN STEČAJNI POSTUPAK)

ZAVISNO PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU RASHLADNE, VENTILACIONE OPREME „TERMOVENT“ D.O.O. – ANDRIJEVICA (RJEŠENJEM ST.BR.4/04 OD 30.06.2006 GOD. ZAKLJUČEN STEČAJNI POSTUPAK) je privredno društvo čiju adresu možete pronaći u tabeli sa detaljinim informacijama.

Pun naziv ZAVISNO PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU RASHLADNE, VENTILACIONE OPREME „TERMOVENT“ D.O.O. – ANDRIJEVICA (RJEŠENJEM ST.BR.4/04 OD 30.06.2006 GOD. ZAKLJUČEN STEČAJNI POSTUPAK)
Skraćeni naziv TERMOVENT (RJEŠENJEM ST.BR.4/04 OD 30.06.2006 GOD. ZAKLJUČEN STEČAJNI POSTUPAK)
Djelatnost Proizvodnja rashladne i ventilacione opreme, osim za domaćinstvo
Oblik privrednog društva društvo sa ograničenom odgovornošću (DOO)
PIB
Adresa sjedišta MOST BANDOVIĆA BB
Mjesto sjedišta ANDRIJEVICA
Adresa prijema službene pošte MOST BANDOVIĆA BB
Mjesto prijema službene pošte ANDRIJEVICA
Država CRNA GORA
Telefoni
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste kontakt našli na portalu CRNA.GORA.ME
Telefonski imenik
E-mail adresa
Opis firme Privredno društvo ZAVISNO PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU RASHLADNE, VENTILACIONE OPREME „TERMOVENT“ D.O.O. – ANDRIJEVICA (RJEŠENJEM ST.BR.4/04 OD 30.06.2006 GOD. ZAKLJUČEN STEČAJNI POSTUPAK) je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sjedištem na adresi: MOST BANDOVIĆA BB, ANDRIJEVICA, za djelatnost: Proizvodnja rashladne i ventilacione opreme, osim za domaćinstvo, i zabeleženo u registar firmi.

 

Da biste dopunili ili ažurirali podatke o firmi ZAVISNO PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU RASHLADNE, VENTILACIONE OPREME „TERMOVENT“ D.O.O. – ANDRIJEVICA (RJEŠENJEM ST.BR.4/04 OD 30.06.2006 GOD. ZAKLJUČEN STEČAJNI POSTUPAK) u Poslovnom adresaru, pošaljite nam poruku na adresu marketing@crna.gora.me

Servis Google Maps omogućava prikaz navedene adrese na mapi. Da biste koristili ovaj servis, otvorite lokaciju na mapi.

Ako želite da se pridružite velikom broju kompanija koje svoj brend i svoje proizvode promovišu na ovom portalu, upišite Vašu firmu u poslovni adresar Crne Gore.