Potrebni BEAUTY CONSULTANT za Budvu i Kotor

Ukoliko želite da postanete deo Dior tima, imacete priliku da ispoljite svoju kreativnost i umeće u komunikaciji i prodaji luksuznih proizvoda. U pitanju je izuzetno preduzimljiv posao gde se od vas očekuje da ostvarite kontakt sa klijentima, i osvojite ih svojom ljubaznošću i razumevanjem njihovih potreba.   

Kompanija Promands doo, kao deo poslovnog sistema Weitnauer Švajcarska, generalni je zastupnik i distributer za Srbiju i Crnu Goru za brendove: Christian Dior, Givenchy, Kenzo, DFB – Designer Fragrance Brands: Issey Miyakee, Narciso Rodriguez, Elie Saab i Zadig&Voltaire. 

U potrazi smo za adekvatnim kandidatom za Budvu i Kotor na poziciji:

BEAUTY CONSULTANT

Opis posla:

BC je odgovoran za izgradnju i održavanje odnosa sa kupcima, imidž brenda, kao i povećanje prodaje. BC nudi stručne savete kupcima u skladu sa aktuelnim trendovima. O svom radu izveštava menadžment firme slanjem izveštaja na nedeljnom nivou. Od BC se očekuje osećaj pripadnosti timu, lojalnost i predanost u radu.

Kvalifikacije:

Minimum SSS

Prethodno iskustvo u kozmetici/prodaji je poželjno, ali nije i neophodno da biste započeli karijeru beauty consultanta. 

Benefiti:

Rad u stabilnoj kompaniji koja posluje duže od decenije;

Adekvatna zarada;

Unapređenje vašeg znanja: Treninzi – proizvodi i prodajne veštine;

Sticanje iskustva u prodaji ekskluzivnih selektivnih proizvoda.

Napomena: 

Pozicija nije sezonska već stalna.

Kontakt: 

Molimo sve zainteresovane da, zaključno sa 30.11.2019. pošalju svoju radnu biografiju (CV) sa fotografijom u elektronskoj formi (.doc ili .pdf) na e-mail: tijana.jovanovic@promands.rs sa naznakom: ZA POZICIJU BC U CRNOJ GORI