POTREBAN DOKTOR STOMATOLOGIJE

„Center for Dental Implantology and Cosmetic Dentistry“ je najsavremeniji centar dentalne medicine u ovom delu Crne Gore.

Posvećeni smo pružanju najvišeg standarda u uslugama i materijalu koji nudimo. Bilo da je u pitanju implant, krunica ili totalni „smile make over“, garantujemo neprevaziđenu uslugu.

Okupljamo osoblje sa bogatim iskustvom, licencirane eksperte i evropske predavače iz oblasti dentalne implantologije, ortodoncije i estetske stomatologije.

Naša klinika je osnovana 2004. godine u hotelu „Maestral“ u Pržnu kao prva klinika u Crnoj Gori koja je centar dentalne implantologije i estetske stomatologije.

„Center for Dental Implantology and Cosmetic Dentistry“ je počela da radi iste godine kada je u Evropi rođena ideja o dentalnom turizmu. Imamo reputaciju pružaoca visoko kvalitetnih usluga koju svakodnevno opravdavamo.

 

Nas biraju zbog:

– Visok kvalitet usluge
– Najkvalitetniji materijali
– Garancija na izvršene radove
– Konstantno praćenje svetskih trendova u stomatologiji

Ako ste doktor stomatologije sa minimum 3 godine iskustva u praksi, krasi vas samostalnost, spremnost na inovacije, profesionalnost, samopouzdanje, komunikativnost i odgovornost, i pri tom se služite bar jednim stranim jezikom, dobrodošli ste u naš tim!

Pošaljite nam Vaš CV, a radovalo bi nas i da se upoznamo i popričamo!

Očekujemo Vas!