Izdavanje smještaja na Booking-u bez provizije

Booking.com je svakako najpopularniji sajt za oglašavanje smještaja u svijetu jer mjesečno ovaj sajt registruje 400 miliona posjeta! On pruža sigurnost kako posjetiocima koji traže smještaj, tako i onima koji smještaj izdaju. Ali ta sigurnost ima svoju cijenu – tako Booking uzima proviziju koja ide i do 18% od rezervacije.

Dobrodošli na Booking!

Booking.com je sistem za izdavanje smještaja koji iz godine u godinu sve više koriste i ljudi iz Crne Gore koji žele da lako izdaju svoje apartmane, sobe i hotelske kapacitete.

Booking platforma je vrlo laka za upotrebu kako za partnere tako i za korisnike, a oni kojima zatreba pomoć za oglašavanje lako mogu kontaktirati njihove kancelarije u Hrvatskoj.

Glavna „zamerka“ onih koji izdaju smještaj jeste veliki procenat koji Booking uzima za sebe od svake ostvarene rezervacije. Taj procenat iznosi od 12% do 18%. Kada se tome dodaju troškovi koje umeju da uzimaju banke, porezi koje treba platiti, procenat zarade bez kojeg ostajete ume da naraste i do 25%.

Međutim, Booking želi da i dalje bude najbolji i da privuče još više klijenata koji će se preko njega oglašavati.  Zbog toga, ove godine oni koji se prvi put registruju za izdavanje, mogu ostvariti prvih pet (5) rezervacija bez naplate provizije.

Sve što treba uraditi jeste da se registrujete odlaskom na OVAJ LINK. Nakon registracije, Booking će pratiti vaše rezervacije, i prvih pet rezervacija koje ostvarite biće vam isplaćeno bez provizije.

Link važi za Crnu Goru i Srbiju i Hrvatsku, BiH, Makedoniju…

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Ostavite komentar