ЦРНА ГОРА ДОМАЋИН ПРВЕ РЕГИОНАЛНЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ О ПРЕДУЗЕТНИШТВУ У ТУРИЗМУ

#CrnaGora #KOnferencija #Turizam

Регионална конференција о преузетништву у туризму Црне Горе, Србије и Босне и Херцеговине, под покровитељством Националне туристичке организације Црне Горе, у партнерству са Амбасадом Црне Горе у Београду и Министарством одрживог развоја и туризма Црне Горе, уз подршку компаније Виса, биће одржана у хотелу Палас у Петровцу, Црној Гори, од 21. до 23. марта 2018. Године.

Конференција ће окупити око сто предузетника из области туризма из региона, као и преставнике влада Црне Горе, Србије и Босне и Херцеговине, ресорних министарстава и других државних институција, представнике националних и локалних туристичких организација и удружења, финансијских институција, невладиног сектора и медија.

Значај Конференције потврђује и најава учешћа министара који ће отворити овај догађај:

Г-дин Павле Радуловић, министар туризма у Влади Црне Горе, г-дин Предраг Глухаковић министар трговине и туризма у Влади Републике Српске, г-ђа Едита Ђапо министарка околиша и туризма у Влади Федерације Босне и Херцеговине ,г-дин Мирослав Кнежевић, државни секретар у Министарству трговине, туризма и телекомуникација, г-дин Владимир Ђорђевић генерални директор компаније ВИСА.

Ово ће бити идеална прилика за све предузетнике у туризму да се представе будућим партнерима и сарадницима, могућност да остваре нове пословне сарадње, али и представе евентуалне новине у свом будућем раду.

Имајући у виду да је туризам у земљама региона важан привредни чинилац и фактор повезивања, циљ Конференције је да окупи приватне компаније и предузетнике који ће кроз панеле, радионице и дводневно дружење имати прилику да се упознају са савременим трендовима у туристичкој индустрији, да размене контакте и мишљења и успоставе нове пословне договоре.

Намера нам је да сагледамо актуелно стање, могућности, примере добре праксе, изазове, начине финансирања и пословања на тржишту, као и предлоге за унапређење туризма у државама учесницима.

У оквиру пратећих програма Конференције, предузетници ће бити у могућности да прођу бесплатну едукацију из домена развоја предузетничких вештина.

Значај пројекта препознали су представници извршне власти и институција, међу којима су пре свих Национална туристичка организација Црне Горе и Амбасада Црне Горе у Београду, који су и домаћини конференције, као и представници влада Црне Горе, Србије и Републике Српске и Федерације Босне и Херцеговине, чији ће представници узети учешће у догађају. Посебно истичемо двогодишњу подршку пројекту компаније Виса.

У прилогу Вам шаљемо агенду и напомињемо да је узимање изјава од учесника Конференције предвиђено за 15:40 х, односно 20 минута пре почетка Конференције.

Организатори Конференције су организације Центар Спектар, Јелек и Корак даље.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Ostavite komentar