SUPERDRY otvorio prvu prodavnicu u Podgorici

Britanski urbani casual wear brend SUPERDRY, otvorio je prvu monobrend radnju u Crnoj Gori.

Zahvaljujući generalnom distributeru brenda, Fashion Company, na 115m² prodajnog prostora u šoping molu DELTA CITY predstavljene su ženska i muška kolekcija za sezonu za jesen/zima 2018.

Građani Podgorice će imati priliku da odaberu i kupe najatraktivnije komade koji su uistinu urbani i predstavljaju MUST HAVE na evropskom tržištu. Superdry postaje sve popularniji među mlađom publikom, a rado ga nose i popularne ličnosti i uticajne osobe iz svijeta muzike, sporta i mode. Kada je 2007. David Beckham bio  uočen u Superdry kožnoj jakni, u rekordnom roku su prodali 70.000 komada.

Odlikuje se kvalitetom materijala, autentičnim vintage pranjima, jedinstvenim detaljima, i prilagođen je osobama kojima je na srcu ulična moda. Takvu posebnost brend je stekao dijelom zahvaljujući naklonosti poznatih ličnosti među kojima su Ben Stiller, Idris Elba, Justin Bieber i mnogi drugi.

Ovaj britanski brend ima značajno i rastuće prisustvo u svijetu. Posluje na preko 515 lokacija u 46 zemalja. Imaju 139 prodavnica u vlasništvu brenda širom Velike Britanije i Evrope, kao i 208 franšiznih i licencnih radnji.

Superdry je do sada bio deo ponude multibrend prodavnica FASHION&FRIENDS u Podgorici, Budvi, Kotoru, Baru i Nikšiću.

Ostavite komentar