“Philip Morris” prestaje da proizvodi cigarete

#Cigarete #Iqos #PhilipMorris

iqos-e1515222936368.jpg Najpoznatiji svetski proizvođač cigareta “Philip Morris” planira da u potpunosti prestane da proizvodi cigarete, a korisnicima već nudi potencijalno manje štetnu alternativu nazvanu IQOS.

Riječ je o tehnološkoj novotariji, koja bi trebalo da u potpunosti promijeni živote pušača. Tako bi duvanski umetci, brendirani pod imenom Heets, trebalo da se umetnu u elektronski uređaj za grijanje duvana, IQOS, što bi se radilo u fabrici u Bolonji, u koju je američka kompanija uložila milijardu dolara. Inače, “Philip Morris” je poslovnu 2016. godinu zaključio s prihodom od 74,95 milijardi dolara i neto dobiti od 6,97 milijardi dolara i dok mu pada prodaja klasičnih cigareta, raste prodaja umetaka Heets.

Kako ističu u kompaniji “Philip Morris”, prednost ovog proizvoda je u tome što se ne dimi i pri tome ne stvara neprijatan miris, koji ostaje na odjeći i ne proizvodi pepeo. Pored toga, IQOS omogućava pravi ukus duvana i onaj nivo zadovoljstva pri konzumiranju duvanskog proizvoda koji očekuju pušači. Kompanija je u potpunosti predana razvoju ovog proizvoda, koji bi trebao biti znatno više user friendly nego što su to bile e-cigarete, koje nisu prihvaćene u širem krugu potrošača, ali uprkos tome i dalje su deo “Philip Morris”-ovog portfelja proizvoda potencijalno smanjenog rizika.

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Ostavite komentar