Trening ,,Digitalni marketing – inbound marketing“ 9. juna u Podgorici

#Digitalmarketing #Inboundmarketing #MajaJaredic #Flightmedia

Trening na temu ,,Digitalni marketing – inboung marketing“ održaće se 9. juna u Podgorici u prostorijama ,,Rise Up“ trening centra u Ul. Nova dalmatinska 2008 b.b. Trajanje treninga je od 09.00 do 17.30h, a predavač je Maja Jaredić, direktorica marketinga u ,,Flight media“.

unnamed

Inbound Marketing trenutno je vodeći pristup u svijetu digitalnog marketinga. Njegova osnova je kreiranje korisnih i zanimljivih sadržaja u kontekstu ciljeva kompanije, kojima se privlače potencijalni korisnici. Umjesto tradicionalnih metoda koje za cilj imaju prekidanje korisnika u nekoj aktivnosti kako bi se plasirala marketing poruka, Inbound Marketing pruža pravi sadržaj u pravo vrijeme. Inbound Marketing je odgovor na promjene u odnosima moći između kupaca i prodavaca koja je danas apsolutno na strani kupaca, zbog količine dostupnih informacija, istraživanja, širokog spektra konkurencije, itd. Inbound Marketing je sistem koji podržava tu promjenu i čiji je cilj dalje osnaživanje kupaca.

Na ovom treningu naučićete šta je inbound marketing i zašto je vodeći oblik digitalnog marketinga u svijetu, koje su to polazne tačke inbound strategije, koji su smart ciljevi, kakav vam je web sajt potreban, kako kreirati sadržaj, ali i o mnogim drugim temama, kao što su prodaja i marketing. 

Kotizacija za prijave od 02. juna iznose 125 eura + PDV, a za one koji se jave nakon 2. juna iznosi 150 eura + pdv. U kotizaciju je uključen materijal sa seminara, posluženje u pauzama i sertifikat o učešću. 

Trening je namijenjen profesionalcima u marketingu i članovima marketing timova, kao i kompanijama koje žele da se nametnu svojim ciljnim grupama i poboljšaju svoju poziciju na tržištu, prelaskom sa tradicionalnih i nedjelotvornih oblika digitalnog marketinga na tzv. Inbound marketing

Za više informacija posjetite HR partners

 

Ostavite komentar