Sajam ženskog preduzetništva sjutra u Mall-u of Montenegro

 

Sajam ženskog preduzetništva, biće otvoren sjutra u 10 časova u tržnom centru Mall-u of Montenegro, a trajaće do nedjelje.

Preduzetnice

Prema riječima predsjednice Udruženja preduzetnica Crne Gore, Edite Dautović sve je spremno za sjutrašnji sajam, a preduzetnice iz svih djelova Crne Gore izložiće i reklamirati svoje proizvode i usluge na 30 štandova.

Kako dodaje, sajam je jedan od bitnih indikatora gdje se krije moć žene, a ,,naša država sve više razvija i podržava žensko preduzetništvo“.

– Ciljevi organizovanja sajma su osnaživanje žena, podsticaj i razvoj ženskog preduzetnišva. Pored žena preduzetnica koje su ostvarile uspjeh u oblasti preduzetništva, na sajmu izlažu i žene koje su tek na početku ovog puta, a koje takođe snažno podržavamo – rekla je Dautović.

Predsjednica udruženja preduzetnica Crne Gore, Edita Dautović

Ona je istakla da se sajam održava u periodu kada Udruženje preduzetnica Crne Gore slavi deceniju svog postojanja koja će se  obilježiti  drugog marta u ,,Šipčanik“-u u 20 sati.

-Članice Udruženja, njih više od 150, taj datum obilježavaju izlaganjem i reklamiranjem svojih proizvoda i usluga na sajmu ili svečanom proslavom u ,,Šipčanik“-u, svaka na način na koji to njoj najviše prija – rekla je Dautović.

Podsjetimo, program će upotpuniti tri modne revije odnosno modne dizajnerke Nataša Pejović i Edita Nimanbegu Barović iz Crne Gore, Marija Šabić iz Srbije i modni kreator Diaz Kova iz Bosne i Hercegovine.

 

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Novinarka Milanka Ćorović, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke/kolumne koji nas podsjećaju da su ''istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi'' i da je kontinuirani rad ''najveća životna investicija''. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ :) Čitamo se...

Ostavite komentar