Sajam ženskog preduzetništva od 1. do 3.marta u Mall-u of Montenegru

 

Udruženje preduzetnica Crne Gore od prvog do trećeg marta u Mall-u of Montenegro organizuje sajam ženskog preduzetništva. Vrata sajma biće otvorena od devet do 22 sati.

Prema riječima predsjednice Udruženja Edite Dautović, sajam je jedan od bitnih indikatora gdje se krije moć žene, a ,,naša država sve više razvija i podržava žensko preduzetništvo“.

– Ciljevi organizovanja sajma su osnaživanje žena, podsticaj i razvoj ženskog preduzetnišva. Sajam je prodajnog karaktera, a preduzetnice iz cijele Crne Gore izložiće i reklamirati svoje proizvode i usluge. Pored žena preduzetnica koje su ostvarile uspjeh u oblasti preduzetništva, na sajmu izlažu i žene koje su tek na početku ovog puta, a koje takođe snažno podržavamo. Zadovoljne smo zbog velikog odziva učesnica i posjetilaca – rekla je Dautović.

Sa prоšlogodišnjeg sajma

Ona je istakla da se sajam održava u periodu kada Udruženje preduzetnica Crne Gore slavi deceniju svog postojanja koja će se  obilježiti  drugog marta u ,,Šipčanik“-u u 20 sati.

-Članice Udruženja, njih više od 150, taj datum obilježavaju izlaganjem i reklamiranjem svojih proizvoda i usluga na sajmu ili svečanom proslavom u ,,Šipčanik“-u, svaka na način na koji to njoj najviše prija – rekla je Dautović.

Sa prоšlogodišnjeg sajma

Podsjetimo, program će upotpuniti tri modne revije odnosno modne dizajnerke Nataša Pejović i Edita Nimanbegu Barović iz Crne Gore, Marija Šabić iz Srbije i modni kreator Diaz Kova iz Bosne i Hercegovine.

Novinarka Milanka Ćorović, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke/kolumne koji nas podsjećaju da su ''istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi'' i da je kontinuirani rad ''najveća životna investicija''. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ :) Čitamo se...

Ostavite komentar