Plantaže šampion sajma i lider u regionu u oblasti vinogradradarstva

Na međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji je najveća i najznačajnija smotra agrara u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, crnogorska Kompanija “13. Jul Plantaže” je osvojila Šampionski pehar i priznanje Lider u regionu u oblasti vinogradarstva.

Prema riječima Veselina Đurišića, direktora prodaje i marketinga Plantaža, kome su uručena priznanja Sajma, Kompanija “13. Jul  Plantaže” je ove godine na sajmu predstavila vrhunska vina i rakije. “Plantaže su dobitnik šampionskog pehara i priznanje Lider u regionu u oblasti vinogradarstva, a to nam čini posebnu čast, jer smo tako na ovom, za nas izuzetno važnom tržištu potvrdili kvalitet i liderstvo.”-zaključuje Đurišić.

“Za Plantaže je, poslije crnogorskog, Srbija najveće i najznačajnije tržište, gdje realizujemo preko pet miliona flaširanih proizvoda godišnje i imamo jako dobru prodaju stonog grožđa, breskve i nektarine.” – rekla je direktorica Kompanije Verica Maraš.

Na Novosadskom sajmu je učestvovalo ukupno 1.518 firmi, institucija i organizacija iz 32 zemlje. Predstavljeni su proizvodi i usluge iz 61 države svijeta.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Ostavite komentar