Nova IDEA prodavnica u Podgorici: Pokloni i popusti za potrošače prva tri dana

#Idea #prodavnica #podgorica #pokloni #popusti

U Podgorici je otvorena nova IDEA prodavnica, u Piperskoj ulici bb u naselju Zagorič. U skladu sa dosadašnjom praksom, IDEA je tokom prva tri dana pripremila poklone i popuste za potrošače. Svi posjetioci su danas dobili simbolične poklone, a prilikom kupovine ostvarili su trostruke bodove na Super Kartici, zahvaljujući kojima mogu značajno da uštede. Najmlađi su se posebno obradovali Kodiju, koji je dijelio balone. 


Zagorič1


„IDEA je prepoznata kao dobar komšija, zato stanovnike Zagoriča i naše drage nove kupce sjutra (8. avgusta) očekuje 10% popusta na svaku kupovinu, a u srijedu će svaka 50. trgovina biti gratis. Takođe, trećeg dana za svaki račun od preko 5 eura, dobijaju popust od 20% na proizvod po izboru. Pored brojnih povoljnosti i zanimljivosti povodom otvaranja, kupci mogu da očekuju bogat asortiman svježeg voća i povrća, svježeg mesa, hljeba i peciva i ostalih artikala iz sadržaja njihove korpe koji će ih svakodnevno dočekivati u prijatnom ambijentu IDEA prodavnice,“ saopšteno je iz IDEE povodom otvaranja nove prodavnice.

IDEA ima 112 prodajnih objekata u 17 crnogorskih opština i predstavlja jedan od najvećih lanaca prodavnica u zemlji. Prodavnica u Zagoriču je 21. IDEA u Podgorici. 


Zagorič


 

Ostavite komentar