BESPLATNA Škola digitalnog marketinga za preduzetnike

Nevladino udruženje „Digitalizuj.Me“, digitalna zajednica koja nastoji da pomogne građanima i organizacijama u Crnoj Gori da razumiju i iskoriste uzbudljive nove šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju, uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, organizuje besplatnu Akademiju digitalnog marketinga za preduzetnike. Akademija digitalnog marketinga je namijenjena preduzetnicima, predstavnicima malih preduzeća, kao i svima koji dobijeno znanje žele upotrijebiti za razvoj biznisa.

Kako bi omogućili učesnicima da postave osnove nastupa svojih preduzeća na Internetu, Akademija će biti biti organizovana kroz seriju predavanja i radionica, praćenih besplatnim individualnim mentorstvom u trajanju od tri mjeseca. Učešće na Akademiji je potpuno besplatno, ali je broj mjesta ograničen na 20. Ovim putem se pozivaju svi zainteresovani da se prijave popunjavanjem prijavne forme na zvaničnom sajtu udruženja „Digitalizuj.Me“ – www.digitalizuj.me. Rok za prijavu je 15. oktobar.

Akademija digitalnog marketinga za preduzetnike je šestomjesečni projekat koji nastoji da pomogne predstavnicima malih biznisa da iskoriste mogućnosti koje digitalne tehnologije pružaju kada se radi o izgradnji brenda njihovih preduzeća i promociji njihovih proizvoda na Internetu. Učesnici će imati priliku da uče od marketing profesionalaca koji se digitalnim marketingom bave već duži niz godina, te koji su svoje znanje isprobali na najkonkurentnijim tržištima svijeta. Predavanja i radionice će se održavati u periodu od 22. oktobra do 28. novembra, svakog utorka i četvrtka od 18:00 do 19:30 časova.

Svjesni činjenice da se sve veći broj ljudi okreće digitalnim medijima kao izvoru informacija, te da su digitalne tehnologije postale dio naše svakodnevnice, crnogorska preduzeća sve više uviđaju neophodnosti upravljanja svojim brendom online. Međutim, izazov sa kojim se susreće većina jeste manjak znaja i vještina neophodnih za kvalitetno samostalno upravljanje identitetom kompanije na internetu, ili pak organičena sredstva kada se radi o angažmanu stručnog tima koji bi ovu funkcio obavljao u ime kompanije. Prepoznavši ovaj problem, i u želji da pomogne što većem broju preduzetnika da ojačaju svoj biznis, udruženje „Digitalizuj.Me“ je odlučilo da organizuje Akademiju digitalnog marketinga namjenjenu preduzetnicima i malim preduzećima. 

Akademiju digitalnog marketinga za preduzetnike organizuje nevladino udruženje „Digitalizuj.Me“, uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, sa ciljem da pomognu preduzetnicima, ali i predstavnicima malih preduzeća, da iskoriste znanja i alate digitalnog marketinga kako bi ojačali svoj biznis. Nevladino udruženje „Digitalizuj.Me“ je digitalna zajednica koja nastoji da pomogne građanima i organizacijama u Crnoj Gori da razumiju i iskoriste uzbudljive nove šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju. Edukacija je značajan dio Digitalizuj.Me aktivnosti, a udruženje ima veliko iskustvo u organizovanju edukativnih programa, među kojima se izdvajaju radionice digitalnog marketinga, blog radionice, kao i škola programiranja za učenike osnovnih škola. Više informacija o Akademiji digitalnog marketinga, načinu na koji će biti organizovana, kao i prijavni formular možete naći na zvaničnom sajtu udruženja – www.digitalizuj.me

Ostavite komentar