Preduzetnice Crne Gore primjer predanosti i pozitivne energije

 

Statua i plaketa za predsjednicu Udruženja preduzetnica Crne Gore, Editu Dautović

Balkansko udruženje žena u zanatstvu danas je predsjednici Udruženja preduzetnica Crne Gore Editi Dautović, udijelilo statuu i plaketu povodom 10 godina postojanja tog udruženja na seminaru ,,Internacionalno takmičenje za izbor malog i srednjeg preduzeća koje podržava porodicu u Jugoistočnoj Evropi“, šesto po redu, u  hotelu ,,Apolon“u Đevđeliji.

Predsjednica Udruženja preduzetnica Crne Gore, Edita Dautović

U zahvalnici Balkanskog udruženja žena u zanatstvu, Editi Dautović, istaknuto je da gaje duboko poštovanje i divljenje prema demonstriranom karakteru, pozitivnoj energiji, primjeru strpljenja i predanosti razvoju internacionalne saradnje u Jugoistočnoj Evropi.

-Neka Vaša akcija uvijek inspiriše druge da još više sanjaju, nauče, učine, više postignu i postanu bolji – navodi se u zahvalnici.

Statua

Dautović objašnjava da proslava 10 godina postojanja Udruženja preduzetnica Crne Gore dokazuje da su ,,među prvim organizacijama na nacionalnom nivou koje su se registrovale da bi mogle podržati i osnovati Balkansko udruženje žena u zanatstvu“.

-Statua i sama plaketa simbolizuju mene i moj rad. Poruka, upućena putem zahvalnice, mnogo mi znači. To je znak da su ženske organizacije Balkanskog udruženja solidarne. Srećna sam što je naš rad cijenjen i što je prepoznat napredak ženskog preduzetništva– zaključila je Dautović.

S seminara

Seminaru su prisustvovale predstavnice preduzetnica iz zemalja balkanskog udruženja: Crna Gora, Bugarska, Makedonija i Kosovo.

Takođe, odlučeno je da promocija 10 godina Balkanskog udruženja žena u zanatstvu bude četvrtog jula u Bugarskoj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novinarka Milanka Ćorović, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke/kolumne koji nas podsjećaju da su ''istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi'' i da je kontinuirani rad ''najveća životna investicija''. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ :) Čitamo se...

Ostavite komentar