OTVORENI DANI KARIJERE 2018.

Данас, у 9 часова, уприличено је свечано отварање Дана Каријере, у организацији ХР компаније WЕОН, под покровитељством Главног Града и спонзорством Аддико банке.

Dani karijere

Пројекат је отворен првим сегментом – Бизнис Форумом за младе у Центре Вилле Хотелу, на којем се нашло преко 100 учесника спремних да покупе знања од највећих мотиватора са подручја Црне Горе и шире.

Учесницима се прво обратио директор компаније WЕОН, господин Милош Шћепановић, који је пожелио добродошлицу и истакао да се само у једном дану може промијенити живот младих Црне Горе, са смјерницама успјешних пословних људи. WЕОН, као компанија која је лидер на црногорском тржишту у области људских ресурса најбоље зна да су млади будућност црногорског бизиса и земље уопште. Испред Главног Града се обратио Вања Рајчић, који је поздравио све присутне ријечима да је ово изванредна прилика да се чују искуства људи који су се опробали и успјели у пословном свијету. Господин Рајчић даље поручује да ће ријечи говорника дати свима храброст и подршку да крену у испуњавање својих зацртаних циљева.

Након свечаног отварања, услиједило је обраћање Цхристопха Сцхон-а, а по агенди даље ће се учесницима представити Ивана Шебек, Милош Микетић, Мићо Благојевић, Раде Љумовић, Зарија Милић, Елма Хот и Рубен Варгара Меерсохн. У оквиру агенде Форума одржава се и радионица за све учеснике, у организацији Аддико банке.

Сви присутни као и цијели црногорски аудиторијум су још једном позвани и добродошли на сјутрашњи Сајам послова и пракси који почиње у 10 часова у схоппинг малл-у Делта Цитy.

Ostavite komentar