Otvoren sajam ženskog preduzetništva  u Mall-u of Montenegro

 

Sajam ženskog preduzetništva, otvoren je danas u tržnom centru Mall of Montenegro, a trajaće do nedelje.

Prema riječima predsjednice Udruženja preduzetnica Crne Gore, Edite Dautović preduzetnice iz svih djelova Crne Gore izložile su i reklamirale svoje proizvode i usluge na 30 štandova.

Sa sajma

Prema njenim riječima, ciljevi organizovanja sajma su osnaživanje žena, podsticaj i razvoj ženskog preduzetnišva.

– Pored žena preduzetnica koje su ostvarile uspjeh u oblasti preduzetništva, na sajmu izlažu i žene koje su tek na početku ovog puta, a koje takođe snažno podržavamo. Zadovoljne smo zbog velikog odziva učesnica i posjetilaca – rekla je Dautović.

Ona je istakla da se sajam održava u periodu kada Udruženje preduzetnica Crne Gore slavi deceniju svog postojanja koja će se obilježiti  drugog marta u Šipčaniku u 20 sati.

-Članice Udruženja, njih više od 150, taj datum obilježavaju izlaganjem i reklamiranjem svojih proizvoda i usluga na sajmu ili svečanom proslavom u Šipčaniku, svaka na način na koji to njoj najviše prija. Program će upotpuniti tri modne revije odnosno modne dizajnerke Nataša Pejović i Edita Nimanbegu Barović iz Crne Gore, Marija Šabić iz Srbije i modni kreator Diaz Kova iz Bosne i Hercegovine – rekla je Dautović.

Sa sajma

Preduzetnica Sanja Simonović Delević, koja se bavi proizvodnjom kozmetike na bazi pčelinih proizvoda i bilja, istakla je da  joj je sajam mnogo znači jer je u prilici da izloži proizvode bez plaćanja štanda.

-Sajmovi su sjajna stvar i treba da ih bude što više. Ovo je idealna prilika da s drugim preduzetnicama razmijenim iskustva, informacije i da čujem nešto korisno. Uvijek stojimo iza kvaliteta svojih proizvoda pa apelujem da cijena prilikom registracije proizvoda bude pristojna – rekla je Simonović Delević.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Novinarka Milanka Ćorović, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke/kolumne koji nas podsjećaju da su ''istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi'' i da je kontinuirani rad ''najveća životna investicija''. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ :) Čitamo se...

Ostavite komentar