Otvoren novi poslovni objekat Lovćen osiguranja u Baru

Danas je u Baru svečano otvoren poslovni objekat, koji je objedinio rad filijale “Lovćen” osiguranja i “Lovćen Auta”. Poslovni objekat, Lovćen osiguranja i Lovćen Auta, se nalazi na novoj adresi u ulici Beogradskoj 3. u Baru, preko puta diskonta “Laković“. Za tu namjenu adaptiran je moderni objekat za kompletno funkcionisanje firme koje uključuje tehnički pregled i izradu svih vrsta osiguranja na jednom mjestu.

Puštajući u rad ovaj Poslovni objekat Matjaž Božič, izvršni direktor Lovćen osiguranja na otvaranju je kazao da su prateći konstantno navike osiguranika i njihove želje, u Lovćenu zaključili da je neophodno i fizički objediniti funkcije ove dvije institucije u Baru, kako bi na najbolji način izašli u susret potrebama osiguranika. 

„Lovćen je u Baru poslovno prisutan preko 40 godina i prepoznatljivo je pouzdan partner Grada, građana i privrede Bara. Za naše poslovanje je važno da konstantno povećavamo nivo usluga i da neposredno komuniciramo sa osiguranicima, a rezultati potom neće izostati.“ – zaključuje Božič.

Barska filijala Lovćena, sa svojih trinaest radnika, je organizovana tako da funkcioniše kroz prodaju, štete i back office. Poseban dio čini pet zaposlenih u „Lovćen autu“ koji vrše tehnički pregled i obavljaju sve usluge neophodne za registraciju vozila. Novi objekat posjeduje svoj ogradjeni parking što će umnogome olakšati pristup klijentima, a zaposlenima obavljanje posla (pregled vozila za kasko osiguranje, procjenu šteta).

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Ostavite komentar