NOVO PRODAJNO MJESTO LOVĆEN OSIGURANJA U BLOKU V U PODGORICI

Stanovnici Podgorice u dijelu grada preko Morače imaju na raspolaganju novo prodajno mesto Lovćen osiguranja AD u Bulevaru Blaža Jovanovića br.17, u Bloku V.  Na ovaj način će sve usluge Lovćen osiguranja, inovativna rješenja i svi proizvodi iz oblasti životnih i neživotnih osiguranja biti dostupni klijentima i u ovom dijelu grada.

Zaposleni na novom prodajnom mjestu će omogućiti klijentima i zainteresovanim građanima da dobiju informacije o uslugama osiguranja, informacije o ponudi osiguranja i stručno ih savjetovati. Najvažnija funkcija novo – otvorenog  prodajnog mjesta Lovćena je da svojim klijentima omogući ugovaranje polisa osiguranja i kvalitetno i brzo obavljanje svih pratećih procedura.

Radno vrijeme novog prodajnog mesta je od 8.00 do 16.00 svakog radnog dana, a za sve informacije se zainteresovani klijenti mogu obratiti telefonom na 020/219 405.

Posebna ponuda – za sve građane koji su korisnici Super Kartice do kraja mjeseca Lovćen osiguranje odobrava 20 %  popusta za turističko osiguranje, ukoliko je trajanje osiguranja preko 24 dana, do jedne godine; 15 % popusta za kombinovano osiguranje kuće ili stana i osiguranje članova porodičnog domaćinstava od nezgode, pod uslovom da se proizvod prodaje u paketu i 5% popusta za kombinovano osiguranje kuće ili stana.

(promo)

Ostavite komentar