Nagrađene na konferenciji ,,Moć žene“

 

Udruženje preduzetnica Crne Gore je na konferenciji ,,Moć žene”, sedmu po redu, u petak, povodom Svjetskog dana ženskog preduzetništva u hotelu ,,Ramada“, ženama preduzetnicama dodijelilo nagrade u sedam kategorija.

S dodjele nagrada: Radomir Novaković Cakan, Fahreta Tahirović i Edita Dautović

 Nagrađene su: Fahreta Tahirović, direktorica ,,STUDIO MODE MODERNA“, za podsticaj ženskog preduzetništva na sjeveru Crne Gore; Ljiljana Čepić, direktorica NVU ,,Šarenica“ za doprinos afirmaciji i poboljšanju socijalno – ekonomskog statusa nevladinog sektora kroz socijalne inovacije i društveno preduzetništvo; Azra Musić vlasnica ,,SA & ST“ za doprinos razvoju ženskog preduzetništva u oblasti pokretanja sopstvenog biznisa; Ivana Malović vlasnica ,,IDFaktor“ za doprinos ženama kroz edukaciju i nesebičnu podršku za razvoj ženskog preduzetništva; Ana Radenović, vlasnica ,,Balkan T&M“  za najbolju preduzetnicu u  2019. godini, a nagrađen je i Levent Buş, direktor ,,Business Forum“- a iz Prizrena za doprinos razvoju regionalne saradnje.

 

 

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Novinarka Milanka Ćorović, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke/kolumne koji nas podsjećaju da su ''istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi'' i da je kontinuirani rad ''najveća životna investicija''. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ :) Čitamo se...

Ostavite komentar