Копаоник бизнис форум од 4. до 7. марта

#BiznisForum #Kopaonik

(Копаоник, 16.фебруар 2018. године) – Један од највећих регионалних бизнис догађаја, Копаоник бизнис форум, биће одржан од 4. до 7. марта у хотелу „Гранд“, на Копаонику. Тема јубиларног 25. форума је „Шта након фискалне консолидације: Како фискалну стабилност мјерама економске политике претворити у одржив раст и развој?“. За форум је већ пријављено око 1.000 учесника.

Сваке године Копаоник бизнис форум окупи велики број економиста, политичара, дипломата и привредника, који током три дана разговарају о највећим економским изазовима у наредном периоду. Један од панела биће посвећен питањима инфраструктуре и повезаности, а на овом панелу учествоваће и Бранимир Гвозденовић, потпредсједник Скупштине Црне Горе.

На популарном „српском Давоу“ најављено је и учешће представника најважнијих глобалних економских институција, као што су: Линда Ван Гелдер, директорица Свјетске банке за западни Балкан и Питер Санфy, замјеник директора за економију и политику земаља при Европској банци за обнову и развој (ЕБРД). Поред њих, по први пут на Копаоник бизнис форуму учествују Пол Томсен, директор канцеларије Међународног монетарног фонда за Европу и Шарлот Рух, директор ЕБРД-а за Централну и Источну Европу.

Копаоник бизнис форум организују Савез економиста Србије и Удружење корпоративних директора Србије, у партнерству са компанијом Мастерцард и под покровитељством предсједника Владе Републике Србије. Све информације о форуму доступне су на званичном сајту хттп://www.копаоникбусинессфорум.рс

Ostavite komentar