Skup svjetskih inovatora prvi put u Beogradu

Bridgeway Company organizuje the Southeast Europe Innovation Summit, revolucionaran događaj posvjećen tehnologiji i inovaciji. Konferencija će se održati između 2. i 3. oktobra 2017. u hotelu „Metropol Palace“ u Beogradu.

The Southeast Europe Innovation Summit je jedinstven skup inovatora koji će imati priliku da prezentuju, razmotre i započnu inovativne projekte, rješenja, i napredne ideje inspirisane tehnologijom.

Tokom ove dvodnevne konferencije, govoriće se o otvorenim ekosistemima, približavanju univerziteta startup kulturi, strategijama digitalne transformacije, značaju usvajanja inovacija, i investiranja u iste.

Svrha dešavanja je prikazati vrhunski talenat, znanje i potencijal, kako lokalnih, tako i internacionalnih mladih preduzeća, koja bi mogla da izmene i poboljšaju način na koji živimo, tako što će stvoriti i njegovati održivi sistem, zasnovan na kvalitetu, vrijednosti i inovaciji. Tokom događaja biće prikazano 10 preduzeća najvećeg potencijala za poboljšanje kvaliteta života kroz tehnologiju.

Na samitu će prisustvovati oko 300 zvanica, uključujući svjetske izvršne direktore, vođe, profesionalce, korporacije, kreatore politike, univerzitete, investitore, i talentovane ljude, koji će učestvovati u brojnim aktivnostima, poput panel diskusija, da bi tako postigli rezultate od naročitog značaja za region i internacionalnu saradnju. Karte se mogu kupiti na www.seeinnovatiomsummit.com/tickets.

O Bridgeway Company

Firma „Bridgeway“ je osnovana 2016. godine kao startup akcelerator, koji, kroz posebno osmišljene programe, pomaže ozbiljnim startup firmama da ubrzaju svoj poslovni razvoj. Vođena revolucionarnim tehnologijama, održivim razvojem i inovacijom, Bridgeway firma posluje na poljima smart living, nauke i tehnologije hrane, kao i obrazovne tehnologije. Za više informacija, posjetite www.bridgeway.company ili www.seeinnovationsummit.com.

Ostavite komentar