Interproduct sa Cetinja osvojio 10 medalja na Novosadskom sajmu

Interproduct sa Cetinja, svoj put od male porodične firme do firme koja iz godine u godinu povećava svoj potencijal proizvodnje duguje tradiciji, intuiciji i strasti, kao i posebnom geografskom području na kojem se sav proces odvija.

Sudar planinske i mediteranske klime pravi jedinstvenu zajednicu, sa puno sunca i čistog vazduha, stvarajući idealne uslove za preradu odabranih i sertifikovanih sirovina naših stalnih dobavljača, dajući im specifičnu aromu, teksturu i ukus. Upravo to je prepoznato od strane stručnog žirija 86. Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. I ove godine naša kompanija je zabilježila veliki uspjeh, mjeren mnogobrojnim priznanjima za kvalitet suhomesnatih proizvoda.

Odlukom stručnog žirija 86. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, Interproduct je nagrađen sa tri Velike zlatne medalje, pet Zlatnih i dvije Srebrne medalje.

„Suva crnogorska pečenica u komadu“ proglašena je za šampiona u grupi pečenica.

„Svaka medalja predstavlja posebno priznanje i potvrdu kvaliteta, jer ih na najvećem sajmu u regionu, dobijamo već nekoliko godina zaredom. Uz primjenu najsavremenije tehnologije i standarda u proizvodnji hrane, već 20 godina uspješno čuvamo tradicionalni način proizvodnje crnogorskog delikatesa.

Navedena novostečena priznanja, su veliki podstrek za dalji razvoj firme, što nas jako stimuliše za rad na još boljem kvalitetu postojećih, kao i osvajanju novih proizvoda, koje planiramo da uvrstimo u našu ponudu.

Zahvaljujući idealnom klimatskom području kao i zadržanom tradicionalnom načinom obrade, u procesu smo izrade elaborata zaštite geografske oznake pršuta, koji predstavlja jedan od značajnih segmenata crnogorske privrede, kao i turističke gastro ponude.“ – rekli su iz Interprodukta.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Ostavite komentar