Viz Er objavio najveći konkurs ikada

Mađarska niskotarifna avio-kompanija Viz er objavila je da će zaposliti 1.300 novih radnika, što će biti najveći konkurs za zapošljavanje u istoriji kompanije.

Kako se navodi u saopštenju, Viz er će u narednoj godini otvoriti 1.300 novih, direktnih radnih mjesta zahvaljujući dolasku 21 novog aviona Erbas A320 i A321 do kraja 2018, kao i uključivanju u saobraćaj 11 potpuno novih aviona koji su već isporučeni ove godine.

Viz er će do kraja 2018. brojati više od 4.500 zaposlenih. Plan je da do kraja 2024. duplira flout na više od 160 aviona, navodi se u saopštenju.

“Ukupno će biti organizovano 400 izbora za pilotsko i kabinsko osoblje do kraja 2018. u više od 25 zemalja širom Evrope sa željom da privučemo ambiciozne osobe sa strašću prema avijaciji koji bi se pridružili našem profesionalnom timu”, dodaje se.

Osim atraktivne zarade i paketa povlastica, Viz er nudi i opcije za nekoliko garantovanih radnih paketa za svoje pilote: kapetani i kopiloti mogu da putuju na posao koristeći razgranatu mrežu kompnije sa više od 550 linija ili mogu da se presele i stacioniraju u bilo koju od 28 operativnih baza u 15 evropskih država.

Kandidati koji budu uspješni će dobiti izuzetan trening, obuku i uniforme i mogućnost da rade u svom gradu u jednoj od najuspješnijih evropskih avio-kompanija kao i mogućnost da putuju širom Evrope i dalje kroz mrežu Viz era.

Zainteresovani kandidati iz Srbije, Bosne i Hercegovine ili Crne Gore mogu učestvovati na svim konkursima koji budu raspisani. Prema rasporedu održavanja konkursa neće biti izbora u ovim zemljama u prvim mjesecima, ali se svi zainteresovani kandidati mogu već sada prijaviti na izbore na najbližim ponuđenim lokacijama ili ostaviti svoju prijavu za neki od narednih izbora koji bude organizovan u ovim zemljama.

b92.net

Ostavite komentar