Dođite da zajedno navijamo (VIDEO)

NLB Banka će u nedjelju 31.03.2019. godine, na odlučujućoj utakmici košarkaškog kluba Budućnost Voli za ostanak u trci za trofej Aba lige, donirati 10 EUR za svaki koš Budućnosti, 30 EUR za svaku trojku i 500 EUR za pobjedu, crnogorskim porodilištima. Ovim banka podsjeća na akciju „Mali koraci mijenjaju svijet na bolje“ u okviru koje već tri godine unapređuje uslove u porodilištima širom Crne Gore.

NLB Banka je, kao premium sponsor, za sve posjetioce utakmice koju Budućnost Voli igra protiv Cedevite u dvornani sportskog centra “Morača”, pripremila zanimljiv program sa ciljem da pruži podršku klubu i podrži porodilišta povezujući odgovran odnos prema budućim generacijama i sport.

Pored poklon ulaznica koje će biti podijeljene zaposlenima banke i pratiocima zvaničnih profila banke na društvenim mrežama, biće organizovana i aktivacija u sporstskom centru “Morača”. U NLB kutku će se naći donatorska kutija u kojoj svi posjetioci utakmice mogu donirati za crnogorska porodilišta, a za najmlađe navijače će se raditi navijački facepainting. NLB Banka je za donacije u iznosu od 5 EUR ili više kao poklon obezbijedila majice.

NLB Banka nastoji da kako unutar svoje organizacije, tako i eksterno utiče na podizanje svijesti o društveno odgovornom poslovanju i promociji održivih vrijednosti ovog društva.

Akciju „Mali koraci mijenjaju svijet na bolje“ banka nastavlja i u 2019. i trajaće tokom cijele godine, sa donatorskom inicijativom koja je namijenjena crnogorskim porodilištima. Do sada je u okviru ove kampanje obezbjedila bolje uslove u porodilištima u Nikšiću, Bijelom Polju i Beranama, a ove godine će zvanično uručiti potreban instrumentarij porodilištu u Podgorici.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Ostavite komentar