Prodajete li preko društvenih mreža?

Social-media-419944_960_720

Svijet (marketinga) se promijenio. Nepovratno. Suprotno uvriježenim mišljenjima kako će stari model marketinga izumrijeti (koje su izmislili digitalci), to se nije dogodilo. Upravo je digitalnim marketingom stari model marketinga nadograđen na jedan puno veći nivo.

Jedan od tih nivoa su i društvene mreže. Omogućavajući dvosmjernu komunikaciju približile su kompanije i brendove potrošačima, ali i napravile haos među marketašima. “Marketers ruin everything”, rekao je Gary Vaynerchuk. I mnogi su pravili greške u svojim kampanjama, jer im je prelazak sa analognih kampanja na digitalne postao pretežak.

Društvene mreže, misleći prvenstveno na Facebook, ali ne zanemarujući ostale, su postale neophodan dio svake kampanje. Ali kako mnogi marketaši “naručuju” društvene mreže na kilograme, postalo je jasno da postoji nerazumijevanje šta uopšte naručiti. “Idemo mi probati mjesec dana, pa ako ne ide, odustaćemo”.

Na ovom seminaru naučićete kako u poslovne svrhe koristiti sljedeće komunikacijske kanale: Zašto su društvene mreže važne i više ih ne možete ignorisati? Koje oglašavanje na Facebooku je najbolje za vaše poslovanje? Trebate li se oglašavati na Instagramu? Koje su prednosti Twittera? I još mnogo više…

CILJNA GRUPA
o Direktori i marketing menadžeri u javnim i privatnim firmama;
o Zaposleni u marketinškim agencijama;
o Brand menadžeri;
o Direktori i menadžeri prodaje;
o Preduzetnici, vlasnici privatnih kompanija;
o Menadžeri zaposleni u javnim ustanova;
o Pojedinici koji žele raditi marketing kampanje na pravi način na društvenim mrežama.

SEMINAR
»POVEĆAJTE PRODAJU KORIŠĆENJEM DRUŠTVENIH MREŽA«
Podgorica, 19. maj 2017.
Hotel Ramada, Bulevar Save Kovačevića 74, 81000 Podgorica
+382 20 220 745; +382 69 090 619
Preuzmite PDF program seminara

Ostavite komentar