Ima li emocijama mjesta na poslu?

#trening #TreningCentarRISEUP #DankaĆetković #MilenaNikolić #HRPartners

terrified-man

Ako se još pitate – Ima li emocijama mjesta na poslu? –  jedini ispravan odgovor bi bio: emocije su Vaši stalni saputnici. A od Vas zavisi da li će Vam biti  saveznici ili nepoželjni gosti.

Kako saopštava Carnegie Institute of Technology, samo 15% uspjeha rezultat je naših stručnih znanja! Ostalih 85% finansijskog uspjeha dugujemo personalnosti, sposobnosti komunikacije, pregovora i liderstva.

Nema sumnje da se svakodnevno srećete sa tim problemom. Završili su sve škole, vrlo su stručni u tome što rade, znaju, hoće, ali nešto ne štima, ne uklapaju se, ne postižu očekivani rezultat. Ne funkcionišu kao dio tima, ne mogu da uspostave dobar odnos sa kolegama, nadređnim, podređenim, klijentima. Pokušavali ste, razgovarali sa njima, ali to nije dalo očekivane rezultate.

Savršeno dobro znate da samo znanje i diplome ne donose uspjeh. Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ralph Lauren, Ted Turner i brojne druge povezuje činjenica da nisu završili fakultet, a postali su izuzetno uspješni poslovni ljudi. Svi posjeduju sljedeće karakteristike:

 • Imaju jasnu viziju budućnosti
 • Imaju snažne radne navike i stalno žele napredovati
 • Spremni su na rizik
 • Inovativni su i mijenjaju status quo
 • Izuzetno su fokusirani i razborito hrabri
 • Kontrolišu svoj ego i nikad nisu zadovoljni
 • Neutralizuju toksične ljude
 • Probleme vide kao pitanja koja se rješavaju odmah
 • Odgovorni su i svi saradnici ih vole

Ukratko rečeno: imaju izuzetno razvijenu emocionalnu inteligenciju.

Zašto je neophodna emocionalna inteligencija?

Svi poznajemo ljude koji nisu bili najbolji učenici u školi, ali su uspjeli u karijeri i imaju širok krug vrijednih prijatelja i poznanika. Znamo i jako inteligentne ljude ograničenih socijalnih vještina. Znanje, tehničke vještine, stručnost, iskustvo, licence, diplome samo su početni uslov za kvalitetan rad, ali ne i dovoljan.

Ono što njima nedostaje da bi bili uspješniji i produktivniji upravo je ono što razdvaja prosječnog od uspješnog radnika – ‘meke vještine’ (soft skills) koje se mogu podvesti pod pojam emocionalne inteligencije.

Šta se dobija našim treningom?

Polaznici Treninga će naučiti:

 • Šta je emocionalna inteligencija i kako je koristiti u biznisu
 • Kako da prepoznaju svoje emocije i kako da ih iskoristite za napredak
 • Kako da prepoznaju i poštuju emocije drugih u cilju uspostavljanja kvalitetnijih međuljudskih odnosa
 • Kako da izbjegnu stresna i neproduktivna stanja izazvana emocijama van kontrole

Predavači/treneri

Treneri su naši iskusni menadžeri Milena Nikolić i Danka Ćetković. Trening je interaktivan, kombinacija predavanja, prezentacije, praktičnih vježbi, grupnog i individualnog rada, sve u cilju efikasnijeg usvajanja novih znanja, što obezbjeđuje mnogo brži transfer naučenog u praksi.

Kada i gdje se trening održava?

Trening se održava 22. juna u prostorijama Rise Up trening centra u Ul. Nova dalmatinska 2008 b.b., u Podgorici.
Trajanje treninga je od 9:30h do 16:30h.

Kotizacija

 • Za prijave do 16. juna, cijena kotizacije za fizička i pravna lica: 100€ + PDV
 • Za prijave od 17. do 21. juna, cijena kotizacije za fizička i pravna lica: 125€ + PDV. Za više učesnika iz iste kompanije odobravamo popust.
 • Za studente i nezaposlena lica odobrava se 20% popusta.
 • Za korisnike Premium kartice odobravamo popust ili plaćanje do 6 mjesečnih rata.

Kotizacija obuhvata:

 • Materijal sa seminara
 • Ručak i kafe pauzu
 • Uvjerenje o učešću

Prijavljivanje

Otvorite link na dnu stranice i popunite podatke.

Za dodatne informacije možete se obratiti pozivom na broj 069/116-116.

Šta su rekli o našem treningu emocionalne inteligencije?

„Rise-Up centar je trening centar koji je pun pogodak za slabo razvijeno domaće tržište rada. Topla i opuštajuča atmosfera u prostorijama Rise-Up-a, kao i eksperti predavači, stvaraju prostor za napredak svakog pojedinca koji odluči da ulaže u sebe. Napokon imamo šansu za kvalitetno neformalno obrazovanje i usavršavanje, a da ne idemo dalje iz Podgorice!“

Danilo Popović, CEO & Co-Founder zaposli.ME

„Trening je bio lijepo podsjećanje na ono što je u današnjem poslovnom svijetu možda i najcjenjenija vještina, biti emocionalno pismen. Kada smo emocionalno pismeni to znači da mi osjećamo osjećanja, da prepoznajemo koja su i koliko su snažna, i shvatimo šta ih uzrokuje u nama i u drugima. Tako prihvatamo odgovornost za dejstvo emocija i lakše stvaramo zdravu atmosferu u svemu što nam je bitno.“

Slađana Đurović, Societe Generale Montenegro, Head of HR department

„Rise Up Trening Centar je prava ekipa i pravo mjesto za rad na sebi! Izuzetno prijatan prostor i atmosfera, kvalitetni predavači, posvećen tim ljudi,… i zato imaju moje tople preporuke!“

Ratko Nikolić, Izvršni direktor-Business Intelligence Consulting

Ako prepustite emocijama da upravljaju Vašim akcijama, završićete kao brod koji pluta olujnim morem. Samo ako naučite upravljati svojim emocijama, moći ćete upravljati i svojim životom, biti prihvaćeniji i uspješniji u poslu.

Prijava

Prijavite se popunjavanjem formulara na ovom LINKU.

Ostavite komentar