JOVANOVIĆ PAJO KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST U PRODAVNICI TEKSTILNE ROBE I BIŽUTERIJE S.T.R. „VOJO“ – BERANE

JOVANOVIĆ PAJO KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST U PRODAVNICI TEKSTILNE ROBE I BIŽUTERIJE S.T.R. „VOJO“ – BERANE je privredno društvo čiju adresu možete pronaći u tabeli sa detaljinim informacijama.

Pun naziv JOVANOVIĆ PAJO KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST U PRODAVNICI TEKSTILNE ROBE I BIŽUTERIJE S.T.R. „VOJO“ – BERANE
Skraćeni naziv
Djelatnost Ostala trgovina na malo u nespecijalizovanim prodavnicama
Oblik privrednog društva preduzetnik
PIB
Adresa sjedišta 29.NOVEMBRA B.B.
Mjesto sjedišta BERANE
Adresa prijema službene pošte MILJANA TOMIČIĆA B.B.
Mjesto prijema službene pošte BERANE
Država CRNA GORA
Telefoni
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste kontakt našli na portalu CRNA.GORA.ME
Telefonski imenik
E-mail adresa
Opis firme Privredno društvo JOVANOVIĆ PAJO KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST U PRODAVNICI TEKSTILNE ROBE I BIŽUTERIJE S.T.R. „VOJO“ – BERANE je kao PREDUZETNIK registrovano sa sjedištem na adresi: 29.NOVEMBRA B.B., BERANE, za djelatnost: Ostala trgovina na malo u nespecijalizovanim prodavnicama, i zabeleženo u registar firmi.

 

Da biste dopunili ili ažurirali podatke o firmi JOVANOVIĆ PAJO KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST U PRODAVNICI TEKSTILNE ROBE I BIŽUTERIJE S.T.R. „VOJO“ – BERANE u Poslovnom adresaru, pošaljite nam poruku na adresu marketing@crna.gora.me

Servis Google Maps omogućava prikaz navedene adrese na mapi. Da biste koristili ovaj servis, otvorite lokaciju na mapi.

Ako želite da se pridružite velikom broju kompanija koje svoj brend i svoje proizvode promovišu na ovom portalu, upišite Vašu firmu u poslovni adresar Crne Gore.