Molimo, ulogujte se ili se registrujte.

Posao - Crna Gora - Poslovni adresar - Posao - Crna Gora

Poslovni adresar - Posao - Crna Gora Obavesti me kada budu dodati oglasi u ovu kategoriju
  Naslov rastućiopadajući Fotografija
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori "LONI-COMPANY" D.O.O. - BIJELO POLJE
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo "LONI-COMPANY" D.O.O. - BIJELO POLJE je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: BIJELO POLJE, BIJELO POLJE, za delatnost: Proizvodnja hljeba, svežeg peciva i kolača, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "GOOD FELLAS" BAR
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "GOOD FELLAS" BAR je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: MARŠALA TITA D-5, BAR, za delatnost: Kupovina i prodaja vlastitih nekretnina, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori D.O.O. "ELEFANT" - BUDVA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo D.O.O. "ELEFANT" - BUDVA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: UL. TOPLIŠKI PUT BB. (ZANATSKI CENTAR), BUDVA, za delatnost: Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori "GRAĐEVINSKO PREDUZEĆE RUDNICI BOKSITA" D.O.O.NIKŠIĆ
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo "GRAĐEVINSKO PREDUZEĆE RUDNICI BOKSITA" D.O.O.NIKŠIĆ je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: BULEVAR 13.JUL BR.30, NIKŠIĆ, za delatnost: Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori GROZDANIĆ JELENA KOJA OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST CVJEČARA "QUEEN" - NIKŠIĆ
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo GROZDANIĆ JELENA KOJA OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST CVJEČARA "QUEEN" - NIKŠIĆ je kao PREDUZETNIK registrovano sa sedištem na adresi: UL. TREBJEŠKA , NIKŠIĆ, za delatnost: Trgovina na malo sportskom opremom u specijalizovanim prodavnicama, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO ZA UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU NIRA KUMASH
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO ZA UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU NIRA KUMASH je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: MARKA MILJANOVA 13, PODGORICA, za delatnost: Specijalizovana trgovina na veliko, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori "AKO MED" D.O.O. PODGORICA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo "AKO MED" D.O.O. PODGORICA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: SERDARA JOLA PILETIĆA BR. 24, PODGORICA, za delatnost: Specijalizovano posredovanje u prodaji posebnih proizvoda, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "MALI" - PODGORICA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "MALI" - PODGORICA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: TRG NIKOLE KOVAČEVIĆA BR.6, PODGORICA, za delatnost: Trgovina na malo odjećom u specijalizovanim prodavnicama, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori "EVERGREEN M&D" D.O.O. PODGORICA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo "EVERGREEN M&D" D.O.O. PODGORICA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: UL. 13 JUL, ZGRADA ČELEBIĆ, PODGORICA, za delatnost: Usluge pripremanja i posluživanja pića, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE "BAJCAL COMPANY" D.O.O. - BAR
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE "BAJCAL COMPANY" D.O.O. - BAR je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: MARINA, BAR, za delatnost: Specijalizovana trgovina na veliko, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori D.O.O. ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE EXPORT-IMPORT "TRANSPORT I LOGISTIKA" - BAR
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo D.O.O. ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE EXPORT-IMPORT "TRANSPORT I LOGISTIKA" - BAR je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: OBALA 13 JUL BB, BAR, za delatnost: Drumski prevoz tereta, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori "ANIM GRADNJA" DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BAR
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo "ANIM GRADNJA" DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BAR je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: POLJE BB, BAR, za delatnost: Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori "COURIER ECO" DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU , BAR
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo "COURIER ECO" DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU , BAR je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: SUTOMORE, CARA LAZARA 44, BAR, za delatnost: Specijalizovana trgovina na veliko, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DARKO ŠĆEKIĆ KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST - AUTO TAXI - BERANE
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DARKO ŠĆEKIĆ KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST - AUTO TAXI - BERANE je kao PREDUZETNIK registrovano sa sedištem na adresi: BERANE, BERANE, za delatnost: Taksi prevoz, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori "F PETROL"DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU , BIJELO POLJE
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo "F PETROL"DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU , BIJELO POLJE je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: INDUSTRIJSKA BB, BIJELO POLJE, za delatnost: Trgovina na malo motornim gorivima u specijalizovanim prodavnicama, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE, ECPORT - IMPORT"RADENKO 1"DOO BUDVA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE, ECPORT - IMPORT"RADENKO 1"DOO BUDVA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: STARI GRAD, BUDVA, za delatnost: Djelatnosti restorana i pokretnih ugostiteljskih objekta, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori ĆERANIĆ MARINA KOJA OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST "STYLE. ME" - BUDVA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo ĆERANIĆ MARINA KOJA OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST "STYLE. ME" - BUDVA je kao PREDUZETNIK registrovano sa sedištem na adresi: VELJI VINOGRADI BB, BUDVA, za delatnost: Trgovina na malo odjećom u specijalizovanim prodavnicama, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori D.O.O. ZA PROMET I USLUGE, EXPORT-IMPORT "VOYAGE" - BUDVA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo D.O.O. ZA PROMET I USLUGE, EXPORT-IMPORT "VOYAGE" - BUDVA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: ZGRADA ZETA FILMA, BUDVA, za delatnost: Djelatnost putničkih agencija, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori BRAHAJ FAIK KOJI OBAVLJA PRIVERDNU DJELATNOST PROIZVODNJA I PRODAJA HLJEBA I SLATKIŠA "ŠAR" - PLAV
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo BRAHAJ FAIK KOJI OBAVLJA PRIVERDNU DJELATNOST PROIZVODNJA I PRODAJA HLJEBA I SLATKIŠA "ŠAR" - PLAV je kao PREDUZETNIK registrovano sa sedištem na adresi: RACINA BB, PLAV, za delatnost: Proizvodnja hljeba, svežeg peciva i kolača, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori D.O.O. ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE EXPORT-IMPORT "FINI DOM" - PODGORICA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo D.O.O. ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE EXPORT-IMPORT "FINI DOM" - PODGORICA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: BLAŽA JOVANOVIĆA 7, PODGORICA, za delatnost: Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada, i zabeleženo u registar firmi.