Molimo, ulogujte se ili se registrujte.

Posao - Crna Gora - Poslovni adresar - Posao - Crna Gora

Poslovni adresar - Posao - Crna Gora Obavesti me kada budu dodati oglasi u ovu kategoriju
  Naslov rastućiopadajući Fotografija
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "STARTER CG" PODGORICA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "STARTER CG" PODGORICA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: DMIRALA ZMAJEVIĆA BR.75, PODGORICA, za delatnost: Specijalizovana trgovina na veliko, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori OPOVIĆ NENAD KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST - TEZGA BR.12 RED BR.13 PIJACA TUZI - PODGORICA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo OPOVIĆ NENAD KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST - TEZGA BR.12 RED BR.13 PIJACA TUZI - PODGORICA je kao PREDUZETNIK registrovano sa sedištem na adresi: PIJACA TUZI, PODGORICA, za delatnost: Trgovina na malo hranom, pićima i duvanskim proizvodima na tezgama i pijacama, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "WOLF COMPANY" PODGORICA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "WOLF COMPANY" PODGORICA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: UL. IVANA VUJOŠEVIĆA BR. 29, PODGORICA, za delatnost: Trgovina na malo odjećom u specijalizovanim prodavnicama, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "MHIDRO CG" - PODGORICA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "MHIDRO CG" - PODGORICA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: UL. SLOBODE 10, PODGORICA, za delatnost: Proizvodnja električne energije, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori D.O.O. ZA TRGOVINU I USLUGE "GRANDE MONTE" - BUDVA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo D.O.O. ZA TRGOVINU I USLUGE "GRANDE MONTE" - BUDVA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: LASTVA GRBALJSKA BB., BUDVA, za delatnost: Održavanje i popravka motornih vozila, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE, EXPORT-IMPORT "ACCESSORIES AND FASHION GIFT" D.O.O. - BUDVA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE, EXPORT-IMPORT "ACCESSORIES AND FASHION GIFT" D.O.O. - BUDVA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: NOVI BULEVAR KOD POŠTE BB., BUDVA, za delatnost: Specijalizovana trgovina na veliko, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE "KARLOSS" BUDVA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE "KARLOSS" BUDVA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: UL. JADRANSKI PUT BB - HOTEL SAJO, BUDVA, za delatnost: Trgovina na malo odjećom u specijalizovanim prodavnicama, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori "HI-FI MONTENEGRO" D.O.O. ZA PROMET ROBA I USLUGA - BUDVA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo "HI-FI MONTENEGRO" D.O.O. ZA PROMET ROBA I USLUGA - BUDVA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: VELJI VINOGRADI BB, BUDVA, za delatnost: Trgovina na veliko čvrstim, tečnim i gasovitim gorivima i sličnim proizvodima, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori "NOTABENE MONTENEGRO" D.O.O. ZA PROMET ROBA I USLUGA - BUDVA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo "NOTABENE MONTENEGRO" D.O.O. ZA PROMET ROBA I USLUGA - BUDVA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: VELJI VINOGRADI BB, BUDVA, za delatnost: Trgovina na veliko čvrstim, tečnim i gasovitim gorivima i sličnim proizvodima, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori LIJANIĆ ZORAN KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST - AUTOPREVOZNIK - HERCEG NOVI
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo LIJANIĆ ZORAN KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST - AUTOPREVOZNIK - HERCEG NOVI je kao PREDUZETNIK registrovano sa sedištem na adresi: PODI B.B., HERCEG NOVI, za delatnost: Drumski prevoz tereta, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "NIK-WEST" NIKŠIĆ
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "NIK-WEST" NIKŠIĆ je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: TRG SAVE KOVAČEVIĆA BB, NIKŠIĆ, za delatnost: Ostala trgovina na malo u nespecijalizovanim prodavnicama, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "VATROGASNO DRUŠTVO ILIREKS" D.O.O. - PODGORICA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "VATROGASNO DRUŠTVO ILIREKS" D.O.O. - PODGORICA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: PC KRUŠEVAC, RIMSKI TRG BB., PODGORICA, za delatnost: Specijalizovana trgovina na veliko, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU"TECHNOPAY" PODGORICA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU"TECHNOPAY" PODGORICA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: UL.BUDA TOMOVIĆA F/7, PODGORICA, za delatnost: Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE"14.AVGUST"D.O.O. PODGORICA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE"14.AVGUST"D.O.O. PODGORICA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: UL.JELENE BALŠIĆ 12, PODGORICA, za delatnost: Ostali nepomenuti specifični građevinski radovi, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DOO"EKO-GROUP" ZA OTKUP I PRODAJU SEKUDARNIH SIROVINA, B AR
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DOO"EKO-GROUP" ZA OTKUP I PRODAJU SEKUDARNIH SIROVINA, B AR je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: ZALJEVO, GORAK BB, BAR, za delatnost: Trgovina na veliko metalima i metalnim rudama, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori D.O.O. ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE EXPORT-IMPORT "MONT-UK" - BUDVA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo D.O.O. ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE EXPORT-IMPORT "MONT-UK" - BUDVA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: POSLR CDOVNI CENTAS PODKOŠLJUN BB, BUDVA, za delatnost: Taksi prevoz, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori MITROVIĆ MILAN KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST - AUTOMEHANIČAR SERVIS "MITAR" - CETINJE
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo MITROVIĆ MILAN KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST - AUTOMEHANIČAR SERVIS "MITAR" - CETINJE je kao PREDUZETNIK registrovano sa sedištem na adresi: CRNA GREDA B.B., CETINJE, za delatnost: Održavanje i popravka motornih vozila, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori HUTER IVAN KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST S.Z.R. AUTOMEHANIČARSKA RADNJA "HUTER" - CETINJE
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo HUTER IVAN KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST S.Z.R. AUTOMEHANIČARSKA RADNJA "HUTER" - CETINJE je kao PREDUZETNIK registrovano sa sedištem na adresi: DONJI KRAJ BB, CETINJE, za delatnost: Održavanje i popravka motornih vozila, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO ZA ZAVRŠNE RADOVE U GRAĐEVINARSTVU "STANČIĆ" D.O.O. HERCEG NOVI
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO ZA ZAVRŠNE RADOVE U GRAĐEVINARSTVU "STANČIĆ" D.O.O. HERCEG NOVI je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: IGALSKA PETLJA B.B., HERCEG NOVI, za delatnost: Ostali završni radovi, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO ZA GRAĐEVINARSTVO I USLUGE "SMIRNOVA" D.O.O. HERCEG NOVI
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO ZA GRAĐEVINARSTVO I USLUGE "SMIRNOVA" D.O.O. HERCEG NOVI je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: PETLJA B.B.,IGALO, HERCEG NOVI, za delatnost: Ostali nepomenuti specifični građevinski radovi, i zabeleženo u registar firmi.