Molimo, ulogujte se ili se registrujte.

Posao - Crna Gora - Poslovni adresar - Posao - Crna Gora

Poslovni adresar - Posao - Crna Gora Obavesti me kada budu dodati oglasi u ovu kategoriju
  Naslov rastućiopadajući Fotografija
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori D.O.O. ZA TRGOVINU I USLUGE "GRANDE MONTE" - BUDVA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo D.O.O. ZA TRGOVINU I USLUGE "GRANDE MONTE" - BUDVA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: LASTVA GRBALJSKA BB., BUDVA, za delatnost: Održavanje i popravka motornih vozila, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE, EXPORT-IMPORT "ACCESSORIES AND FASHION GIFT" D.O.O. - BUDVA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE, EXPORT-IMPORT "ACCESSORIES AND FASHION GIFT" D.O.O. - BUDVA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: NOVI BULEVAR KOD POŠTE BB., BUDVA, za delatnost: Specijalizovana trgovina na veliko, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE "KARLOSS" BUDVA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE "KARLOSS" BUDVA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: UL. JADRANSKI PUT BB - HOTEL SAJO, BUDVA, za delatnost: Trgovina na malo odjećom u specijalizovanim prodavnicama, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori "HI-FI MONTENEGRO" D.O.O. ZA PROMET ROBA I USLUGA - BUDVA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo "HI-FI MONTENEGRO" D.O.O. ZA PROMET ROBA I USLUGA - BUDVA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: VELJI VINOGRADI BB, BUDVA, za delatnost: Trgovina na veliko čvrstim, tečnim i gasovitim gorivima i sličnim proizvodima, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori "NOTABENE MONTENEGRO" D.O.O. ZA PROMET ROBA I USLUGA - BUDVA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo "NOTABENE MONTENEGRO" D.O.O. ZA PROMET ROBA I USLUGA - BUDVA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: VELJI VINOGRADI BB, BUDVA, za delatnost: Trgovina na veliko čvrstim, tečnim i gasovitim gorivima i sličnim proizvodima, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori LIJANIĆ ZORAN KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST - AUTOPREVOZNIK - HERCEG NOVI
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo LIJANIĆ ZORAN KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST - AUTOPREVOZNIK - HERCEG NOVI je kao PREDUZETNIK registrovano sa sedištem na adresi: PODI B.B., HERCEG NOVI, za delatnost: Drumski prevoz tereta, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "NIK-WEST" NIKŠIĆ
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "NIK-WEST" NIKŠIĆ je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: TRG SAVE KOVAČEVIĆA BB, NIKŠIĆ, za delatnost: Ostala trgovina na malo u nespecijalizovanim prodavnicama, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "VATROGASNO DRUŠTVO ILIREKS" D.O.O. - PODGORICA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "VATROGASNO DRUŠTVO ILIREKS" D.O.O. - PODGORICA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: PC KRUŠEVAC, RIMSKI TRG BB., PODGORICA, za delatnost: Specijalizovana trgovina na veliko, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU"TECHNOPAY" PODGORICA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU"TECHNOPAY" PODGORICA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: UL.BUDA TOMOVIĆA F/7, PODGORICA, za delatnost: Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE"14.AVGUST"D.O.O. PODGORICA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE"14.AVGUST"D.O.O. PODGORICA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: UL.JELENE BALŠIĆ 12, PODGORICA, za delatnost: Ostali nepomenuti specifični građevinski radovi, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DOO"EKO-GROUP" ZA OTKUP I PRODAJU SEKUDARNIH SIROVINA, B AR
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DOO"EKO-GROUP" ZA OTKUP I PRODAJU SEKUDARNIH SIROVINA, B AR je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: ZALJEVO, GORAK BB, BAR, za delatnost: Trgovina na veliko metalima i metalnim rudama, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori D.O.O. ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE EXPORT-IMPORT "MONT-UK" - BUDVA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo D.O.O. ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE EXPORT-IMPORT "MONT-UK" - BUDVA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: POSLR CDOVNI CENTAS PODKOŠLJUN BB, BUDVA, za delatnost: Taksi prevoz, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori MITROVIĆ MILAN KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST - AUTOMEHANIČAR SERVIS "MITAR" - CETINJE
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo MITROVIĆ MILAN KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST - AUTOMEHANIČAR SERVIS "MITAR" - CETINJE je kao PREDUZETNIK registrovano sa sedištem na adresi: CRNA GREDA B.B., CETINJE, za delatnost: Održavanje i popravka motornih vozila, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori HUTER IVAN KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST S.Z.R. AUTOMEHANIČARSKA RADNJA "HUTER" - CETINJE
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo HUTER IVAN KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST S.Z.R. AUTOMEHANIČARSKA RADNJA "HUTER" - CETINJE je kao PREDUZETNIK registrovano sa sedištem na adresi: DONJI KRAJ BB, CETINJE, za delatnost: Održavanje i popravka motornih vozila, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO ZA ZAVRŠNE RADOVE U GRAĐEVINARSTVU "STANČIĆ" D.O.O. HERCEG NOVI
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO ZA ZAVRŠNE RADOVE U GRAĐEVINARSTVU "STANČIĆ" D.O.O. HERCEG NOVI je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: IGALSKA PETLJA B.B., HERCEG NOVI, za delatnost: Ostali završni radovi, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO ZA GRAĐEVINARSTVO I USLUGE "SMIRNOVA" D.O.O. HERCEG NOVI
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO ZA GRAĐEVINARSTVO I USLUGE "SMIRNOVA" D.O.O. HERCEG NOVI je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: PETLJA B.B.,IGALO, HERCEG NOVI, za delatnost: Ostali nepomenuti specifični građevinski radovi, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROMET ROBA I USLUGA"ŠANDAJ"NIKŠIĆ
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROMET ROBA I USLUGA"ŠANDAJ"NIKŠIĆ je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: NJEGOŠEVA B.B., NIKŠIĆ, za delatnost: Trgovina na malo tekstilom u specijalizovanim prodavnicama, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DURUTOVIĆ MITAR KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST U S.U.R."VOJNIK" - NIKŠIĆ
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DURUTOVIĆ MITAR KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST U S.U.R."VOJNIK" - NIKŠIĆ je kao PREDUZETNIK registrovano sa sedištem na adresi: JASENOVO POLJE, NIKŠIĆ, za delatnost: Usluge pripremanja i posluživanja pića, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori STANIŠIĆ NEVENKA KOJA OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST U S.U.R. "NENA"- PLJEVLJA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo STANIŠIĆ NEVENKA KOJA OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST U S.U.R. "NENA"- PLJEVLJA je kao PREDUZETNIK registrovano sa sedištem na adresi: SUTJESKA BB, PLJEVLJA, za delatnost: Usluge pripremanja i posluživanja pića, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori "VERTU" DOO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE - PODGORICA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo "VERTU" DOO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE - PODGORICA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: 13 JULA BB, PODGORICA, za delatnost: Djelatnosti restorana i pokretnih ugostiteljskih objekta, i zabeleženo u registar firmi.