Molimo, ulogujte se ili se registrujte.

Posao - Crna Gora - Poslovni adresar - Posao - Crna Gora

Poslovni adresar - Posao - Crna Gora Obavesti me kada budu dodati oglasi u ovu kategoriju
  Naslov rastućiopadajući Fotografija
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori "RECUR MONTE" DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROMET I USLUGE ,EXPORT-IMPORT - HERCEG NOVI
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo "RECUR MONTE" DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROMET I USLUGE ,EXPORT-IMPORT - HERCEG NOVI je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: ROSE BB., HERCEG NOVI, za delatnost: Hoteli i sličan smještaj, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori KOVAČEVIĆ BRANISLAV KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST - SOFTWARE STUDIO "CODE MASTER" - HERCEG NOVI
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo KOVAČEVIĆ BRANISLAV KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST - SOFTWARE STUDIO "CODE MASTER" - HERCEG NOVI je kao PREDUZETNIK registrovano sa sedištem na adresi: SKOJEVSKA 3, HERCEG NOVI, za delatnost: Kompjutersko programiranje, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori D.O.O. "ALBATROSS-MARINE CG" ZA PROIZVODNJU I PROMET MARINA - HERCEG NOVI
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo D.O.O. "ALBATROSS-MARINE CG" ZA PROIZVODNJU I PROMET MARINA - HERCEG NOVI je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: ZELENIKA 23, HERCEG NOVI, za delatnost: Popravka I održavanje brodova i čamaca, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori "ZLATNI DO"D.O.O. KOLAŠIN
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo "ZLATNI DO"D.O.O. KOLAŠIN je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: BRAĆE MILOŠEVIĆ BB, KOLAŠIN, za delatnost: Hoteli i sličan smještaj, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "EUROTURIST" KOTOR
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "EUROTURIST" KOTOR je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: RADANOVIĆI B.B., KOTOR, za delatnost: Ostale usluge rezervacije i djelatnosti povezane s njima, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO ZA PROMET ROBA I USLUGA "PARILO" D.O.O. KOTOR
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO ZA PROMET ROBA I USLUGA "PARILO" D.O.O. KOTOR je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: STARI GRAD 409, KOTOR, za delatnost: Ostala trgovina na malo u nespecijalizovanim prodavnicama, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO ZA PROMET I USLUGE "RAS PRESS" D.O.O. NIKŠIĆ
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO ZA PROMET I USLUGE "RAS PRESS" D.O.O. NIKŠIĆ je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: BAJA PIVLJANINA BR. 7A, NIKŠIĆ, za delatnost: Računovodstveni, knjigovodstveni i revizorski poslovi i poresko savjetovanje, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori "ELITAS" D.O.O. - NIKŠIĆ
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo "ELITAS" D.O.O. - NIKŠIĆ je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: DRAGOVOLUČKA BR.8, NIKŠIĆ, za delatnost: Ostali prevoz putnika u kopnenom saobraćaju, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO ZA INŽENJERING ,PROIZVODNJU I PROMET "ARSING" D.O.O. - NIKŠIĆ
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO ZA INŽENJERING ,PROIZVODNJU I PROMET "ARSING" D.O.O. - NIKŠIĆ je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: LEKSE BACKOVIĆA PP-1, NIKŠIĆ, za delatnost: Inženjerske djelatnosti i tehničko savjetovanje, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori OSLOVNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU PROMET I USLUGE "ANTAEUS" DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU NIKŠIĆ
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo OSLOVNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU PROMET I USLUGE "ANTAEUS" DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU NIKŠIĆ je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: NIKOLE TESLE 1, NIKŠIĆ, za delatnost: Specijalizovana trgovina na veliko, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU,TRGOVINU I USLUGE "MARTINI TRADE" D.O.O. NIKŠIĆ
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU,TRGOVINU I USLUGE "MARTINI TRADE" D.O.O. NIKŠIĆ je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: ŠKOLSKA 14, NIKŠIĆ, za delatnost: Trgovina na malo djelovima i opremom za motorna vozila, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU,TRGOVINU I USLUGE"SVETI NIKOLA" NIKŠIĆ
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU,TRGOVINU I USLUGE"SVETI NIKOLA" NIKŠIĆ je kao KOMANDITNO DRUŠTVO registrovano sa sedištem na adresi: ŠTEDIM BB, NIKŠIĆ, za delatnost: Ostala trgovina na malo u nespecijalizovanim prodavnicama, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "MOJKOVAC PETROL" D.O.O. MOJKOVAC
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "MOJKOVAC PETROL" D.O.O. MOJKOVAC je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: JUNAKA MOJKOVAČKE BITKE B.B, OJKOVAC, za delatnost: Trgovina na malo motornim gorivima u specijalizovanim prodavnicama, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "DIB-KOMERC" D.O.O MOJKOVAC
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "DIB-KOMERC" D.O.O MOJKOVAC je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: MALIŠE DAMJANOVIĆA B.B, OJKOVAC, za delatnost: Specijalizovana trgovina na veliko hranom, pićima i duvanom, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori "SVJETLO TRADE" D.O.O. ZA PROIUVODNJU, PROMEET I USLUGE EXPORT - IMPORT, MOJKOVAC
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo "SVJETLO TRADE" D.O.O. ZA PROIUVODNJU, PROMEET I USLUGE EXPORT - IMPORT, MOJKOVAC je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: MALIŠE DAMJANOVIĆA B.B., OJKOVAC, za delatnost: Ostala trgovina na malo novim proizvodima u specijalizovanim prodavnicama, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "DEJO-KOMERC" D.O.O. MOJKOVAC
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU "DEJO-KOMERC" D.O.O. MOJKOVAC je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: POLJA BB, OJKOVAC, za delatnost: Ostala trgovina na malo hranom u specijalizovanim prodavnicama, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori "BAJA", D.O.O. ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE, EXPORT - IMPORT, MOJKOVAC
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo "BAJA", D.O.O. ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE, EXPORT - IMPORT, MOJKOVAC je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: UL. MALIŠE DAMJANOVIĆA B.B., OJKOVAC, za delatnost: Specijalizovana trgovina na veliko, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori REDUZEĆE ZA PROMET ROBE I USLUGA NA VELIKO I MALO D.O.O ."ŠKORPION" PLAV
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo REDUZEĆE ZA PROMET ROBE I USLUGA NA VELIKO I MALO D.O.O ."ŠKORPION" PLAV je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: UL "ČARŠIJSKA" BB, PLAV, za delatnost: Specijalizovana trgovina na veliko, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU ,PROMET I USLUGE ,EXPORT-IMPORT "MONTENEGRO CEMENT COMPANY" D.O.O. - PLJEVLJA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU ,PROMET I USLUGE ,EXPORT-IMPORT "MONTENEGRO CEMENT COMPANY" D.O.O. - PLJEVLJA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: TRŠOVA BB., PLJEVLJA, za delatnost: Proizvodnja cementa, i zabeleženo u registar firmi.
Dodaj mojim odabranim oglasima za posao u Crnoj Gori "KONZUM"D.O.O. ZA PROMET ROBA I USLUGA - PODGORICA
Slika, Posao, Crna Gora
Privredno društvo "KONZUM"D.O.O. ZA PROMET ROBA I USLUGA - PODGORICA je kao DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU registrovano sa sedištem na adresi: 13.jul.23, PODGORICA, za delatnost: Specijalizovana trgovina na veliko, i zabeleženo u registar firmi.