Zabavni vikend u ski centru Vučje

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG), u saradnji sa ski centrom Vučje, a u okviru kampanje “Sunce, snijeg i more”, predstojećeg vikenda, 17. i 18.februara, upriličiće zabavni program u tom ski centru.

Foto: Facebook/Turistički kompleks Vučje

Iz NTO je saopšteno da će biti organizovan besplatan autobuski prevoz iz Podgorice i Budve.

„Autobusi iz Podgorice polaze u subotu i nedelju u 8.30 sati ispred hotela City. Povratak sa Vučja je predviđen za 16.00. Autobus iz Budve polazi u subotu ili nedjelju u 7.30 sati, u zavisnostiodinteresovanja, ispred TN „Slovenskaplaža“. Rezervacije mjesta mogu se obaviti svakim radnim danom, najkasnije do četvrtka, 15. februara, besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300 od 7-15h.Broj mjesta je ograničen“, navodi se u saopštenju.

Biće organizovan dvodnevni muzičko-zabavni program, kao i program animacije za najmlađe, za koji će biti zaduženi “Animatori Montenegro”.

„U subotu, od 11 do 13:30 sati, najmlađe će zabavljati klovnovi i biće u prilici da učestvuju u kreiranju ledenog grada, a u nedjelju u istom terminu „facepainting“ (crtanje lica) i klovnovi. Oba dana, od 14 do 16 sati, posjetioce će zabavljati DJ Mr Jools i DJ Shar. Posjetioce očekuju i dodatni popusti“, saopšteno je iz NTO.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Ostavite komentar