Zabavni program privukao turiste

Nacionalna i Turistička organizacija Žabljaka organizovale su ovog vikenda zabavni program u ski centrima na Žabljaku, koji je privukao veliki broj ljubitelja snijega.

Foto: NTO

Iz NTO je saopšteno da su na Žabljaku u ski centrima Savin Kuk i Javorovača, danas organizovali bogat muzički program, razne sportske sadržaje, animacija za najmlađe uz pristupačne cijene.

„Obezbijeđen besplatan prevoz omogućio je svim zainteresovanima da organizovano posjete Žabljak i uživaju u cjelokupnoj ponudi ski-centara na jednodnevnoj ili pak dvodnevnoj bazi. Za dobru zabavu na ski-stazama bili su zaduženi DJ Mr Jools i DJ Shar, a potom i popularni bend Senkina đeca, koji je na Javorovači svojim koncertom dodatno zagrijao atmosferu na snijegu. Za najmlađe posjetioce Žabljaka organizovan je i dvodnevni program animacije, za koju je, na radost brojnih mališana, zadužen Žarko Žabac“, navodi se u saopštenju.

Domaćini su, kako se dodaje, u znak dobrodošlice, između ostalih pogodnosti, za sve svoje goste obezbijedili piće po promotivnim cijenama, a sniježna avantura sa DJ žurkama i animacijom za djecu nastaviće se i sjutra, 11. februara.

„Ovaj događaj samo je jedan u nizu koje u toku ove zimske sezone realizuje Nacionalna turistička organizacija Crne Gore. Nakon događaja na Žabljaku, organizatori najavljuju još jedno vikend dešavanje na Vučju planirano za 17. i 18. februar. Za sve zainteresovane predviđen je besplatan autobuski prevoz, a rezervacije mjesta mogu se obaviti besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300“, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Ostavite komentar