Vikend program „Durmitor za sve“

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa lokalnom turističkom organizacijom Žabljaka i turističkom privredom, za vikend, 10. i 11. februara organizovaće zabavni program povodom zimske sezone u ski-centrima Savin kuk i Javorovača. Organizovan je besplatan autobuski prevoz iz Podgorice i Budve za sve zainteresovane.

Foto Facebook: Turistička organizacija Žabljak

Autobusi iz Podgorice polaze u subotu i nedelju, 10. odnosno 11. februara, u 07:00 sati ispred hotela City. Povratak sa Žabljaka je predviđen za 16:00 sati sa skijališta „Javorovača“, odnosno 16:15 sati sa skijališta „Savin kuk“.

Autobus iz Budve polazi u subotu u 07:00 sati sa kružnog toka kod „Perle“. S obzirom na to da će autobus ići rutom preko Kotora do Žabljaka, zainteresovani građani mogu se priključiti na planiranim stajalištima na benzinskoj pumpi “Petrol” prije tunela Vrmac u 07:30 sati i kod TC „Kamelija“ u 07:50 sati. Povratak je predviđen za nedelju u 16:00 sati sa skijališta Javorovača, odnosno 16:15 sati sa skijališta Savin kuk.

Rezervacije mjesta mogu se obaviti svakim radnim danom, najkasnije do četvrtka, 8. februara, besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300 od 7-15h.

„Svi gosti Žabljaka, pored rekreacije na snijegu i suncu, moći će da uživaju i u dvodnevnom muzičko-zabavnom programu koji će biti realizovan u ski-centrima „Savin kuk“ i „Javorovača“. Oba dana, u intervalu od 12h do 16h, u ski centru Savin Kuk posjetioce će zabavljati DJ Mr Jools i DJ Shar. Na ski stazi „Javorovača“ će u subotu 10. februara sa početkom u 15 sati nastupati ansambl Toć, dok je u ovom ski centru za oba dana predviđen program animacije za najmlađe posjetioce, za koji će biti zadužen Žarko Žabac“, poručili su organizatori.

Lokalna turistička organizacija Žabljaka obezbijedila je ski autobus za posjetioce od centra Žabljaka do skijaliišta „Savin kuk“ i „Javorovača

„Posebna pogodnost za posjetioce biće promotivne cijene pića na Savinom kuku i Javorovači, kao i besplatno noćno skijanje na ski-stazi „Javorovača“. U ski centru „Savin kuk“ u subotu, 10. februra u 18:00 sati biće organizovana skijaška trka sa bakljama“, navodi se u saopštenju.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Ostavite komentar