U HTP Mimoza zadovoljni sezonom

#HtpMimoza

Popunjenost hotelskih kapaciteta u Hotelsko-turističkom preduzeću (HTP) bila je na zavidnom nivou, saopštila je menadžer prodaje, Zlata Maslarević i dodala da su u toj kompaniji zadovoljni sezonom koja je zaista bila dobra.

Tivat (foto: Google Street View)

Ona je kazala da hotel Pine veoma dobro radi zahvaljujući gostoprimstvu osoblja, ali i pristupačnim cijenama za kvalitet koji nudi.

Najbolji pokazatelj je, kako je dodala Maslarević, broj stalnih gostiju, prenosi Radio Tivat.

Ona je rekla i da su zadovoljni hotelom Kamelija, koji je takođe imao veoma dobru popunjenost ove sezone, koja je ove godine nešto duža.

„Hotel je otvoren prije maja, a zatvoriće se poslije 10. oktobra. Imali smo veliki broj gostiju koji nijesu ranije boravili u hotelu, ali i značajan broj ekskurzija“, navela je Maslarević.

Dugogodišnji partneri sa kojima to hotelsko preduzeće sarađuje već su izkazali interesovanja za narednu godinu, posebno u Kameliji koja se uglavnom puni agencijskim gostima, dok hotel Pine ima svoje stalne goste, pa će on biti veoma dobro popunjen i tokom zimskog perioda kada destinacija nije interesantna.

“U Mimozi su zadovoljni i vanpansionskom potrošnjom, posebno u Pinama s obzirom na to da se nalazi na odličnoj lokaciji, a poznat je i po dobroj hrani i kolačima”, rekla je Maslarević.

HTP Mimoza predstavila je svoju ponudu na sajmu turizma u Novom Sadu u okviru Turističke organizacije Tivta.

“Crnogorska ponuda na novosadskom sajmu uvijek izaziva pažnju jer Vojovođani vole da dođu u Crnu Goru”, kazala je Maslarević.

Ona je rekla da je zadovoljna interesovanjem i posjetom, ali bi možda više trebalo sastanaka sa agencijama.

“Međutim, bilo je drugih aktivnosti – razmjene iskustava, tribina, predavanja, okruglih stolova na određene teme kojima su mogli prisustvovati turistički radnici”, zaključila je Maslarević.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Ostavite komentar