TO Budva predstavila ponudu u Beogradu

Na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se ove godine održao od 22. do 25. februara, Turistička organizacija opštine Budva uspješno je predstavila ponudu budvanske rivijere.

.

TO Budva nastupila je samostalno, a na štandu se predstavila i turistička privreda grada: hoteli Avala, Mediteran i Tatjana i Aquapark Budva.

Na štandu TO Budve bio je prisutan i predsjednik opštine Budva, Dragan Krapović, sa saradnicima.

Kroz mnogobrojne sastanke, raznovrstan promotivni materijal i jedinstven nastup na sajmu, predstavljena je turistička ponuda Budve, hotelski aranžmani za prvomajske praznike, pješačke ture, manifestacije, cijene smještaja i drugo.

U okviru prvog dana sajma, Gastro dana, posjetioci su se mogli upoznati sa specijalitetima našeg podneblja. Organizovana je i nagradna igra – točak sreće, koja je izazvala veliku pažnju posjetilaca, a za dobitnike su pripremljeni posebni pokloni u skladu sa temom nastupa toga dana. Brojni restorani iz Budve su se odazvali pozivu Turističke organizacije opštine Budva i doprinjeli nagradnoj igri obezbijedivši ručak/večeru u svom restoranu za dobitnike: „Zeleni Gaj“, „Vivaldi“, „Obala“, „Langust“ i „Porto“.

Tradicionalno, drugog dana sajamskog nastupa organizovan je prigodan koktel za partnere, saradnike i medije iz Beograda i Srbije, sa početkom u 15.00h. Odziv je bio veliki, a ovo je bila prilika da se kroz sastanke, intervjue i izjave, njeguju prijateljski odnosi sa partnerima iz Srbije.

.

U okviru nagradne igre drugog dana, točak sreće posjetiocima donio je više nego interesantne nagrade: promo materijal TO Budve, ulaznice za Aquapark itd.

Trećeg dana sajamskog nastupa, organizovana je promocija budvanskog Karnevala, najznačajnije manifestacije u periodu predsezone. Veseli predstavnici NVO „Feštađuni“ pozvali su prisutne posjetioce sajma da dođu u Budvu od 01. do 03. maja i budu dio Velike karnevalske povorke.

U okviru ovog dana, na točku sreće je dodato još jedno nagradno polje – vikend za dvoje tokom budvanskog Karnevala. Sponzori ove nagrade su: „MB hotel“, „W Grand“, „Meditearn“, „Majestic“, „Obala“, „M Club“, „Maestral“, „Tatjana“, „Tre Canne“, „Bellevue Iberostar“, „Bella Vista“, „Montenegro“ i „Avala“.

Tokom sajamskog nastupa u Beogradu, održana je i prezentacija projekta od izuzetnog značaja za sve turiste u Budvi – Geografsko-informacionog sistema u službi izrade turističkih mapa, koju je održao akademik Dragoljub Štrbac iz Geografskog instituta „Jovan Cvijić“.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Ostavite komentar