Svjetski blogeri stižu u Herceg Novi

#HercegNovi

Svjetski poznati turistički blogeri Katrina Kach Umandap Howe i Jonathan David Howe, koji su osnivači i vlasnici travel vebsajta „Two monkeys travel group“, biće gosti Turističke organizacije Herceg Novi.

Kach i Jonathan u Herceg Novi stižu 18. novembra (Foto: Google Maps)

Naime, TO Herceg Novi, na Sajmu turizma u Londonu, dogovorila je dolazak poznatih blogera.

U Herceg Novom će boraviti pet dana, a njihove putopise i preporuke inače redovno prenose najveće medijske kuće poput CNN-a, BBC-a, Forbsa, Huffington posta, Buisness insidera, Al Jazeere, Cosmopolitena, Yahoo travela i mnogih drugih.

„Vrlo uticajni blogeri iz Velike Britanije, koji su prošle godine i zvanično rangirani među 50 najboljih u svijetu, putuju po svijetu i prenose svoja iskustva kreirajući turističko mijenje, a njihove putopise i preporuke su do sada redovno prenosile najveće medijske kuće poput CNN-a, BBC-a, Forbsa, Huffington posta, Buisness insidera, Al Jazeere, Cosmopolitena, Yahoo travela i mnogih drugih“, saopštila je TO Herceg Novi.

„Pored dogovora sa dvoje blogera čiji putopisi garantuju pojavljivanje Herceg Novog u najznačajnijim svjetskim medijima koji se bave turizmom, TO HN je imala brojne kontakte sa agencijama iz Velike Britanije a sa određenim turoperatorima iz Francuske dogovorena je saradnja koja će otpočeti od proljeća 2018. godine. Na londonskom sajmu TO HN se u okviru crnogorske turističke ponude predstavila za pultom sa Hunguest Hotelom Sun Resort u okviru zajedničkog promotivnog štanda sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, Ministarstvom održivog razvoja i turizma i ostalim lokalnim organizacijama“, navodi se u saopštenju.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Ostavite komentar