Predstaviće ponudu u Oslu

#ToHercegNovi

Predstavnici Turističke organizacije (TO) Herceg Novi učestvovaće na sajmu turizma „Reiselivsmessen“ Oslo, kao organizator za područje Crne Gore.

Oslo (Foto: pixabay.com)

Pozivu TO Herceg Novi da učestvuju na sajmu, koji se u Oslu održava od petka do nedjelje, odazvali su se Nacionalna turistička organizacija (NTO) i lokalne organizacije Budve, Bara, Kotora i Tivta, kao i značajne hercegnovske kompanije – Institut Igalo, Hungest hotel Sun Resort i kompleks Lazure Meljine.

„Norveška i uopšte skandinavska regija vrlo su značajno i izuzetno kvalitetno turističko emitivno tržište koje ranije nije bilo tretirano na adekvatan način“, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu lokalne TO.

Hercegnovska TO je u cilju približavanja skandinavskom tržištu, koje je među prioritetnim za Herceg Novi prije svega u kontekstu zdravstvenog turizma, odlučila da se aktivnije angažuje u promovisanju grada i države na tržištu koje je u svakom smislu naklonjeno Crnoj Gori.

„Takođe, jedan od ciljeva nastupa na sajmu je i uspostavljanje konekcija sa low cost avio-kompanijama sa željom obogaćivanja ponude“, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Ostavite komentar