Počelo renoviranje Ulcinjske rivijere

#UlcinjskaRivijera #KarismaHotels&Amp;Resorts

Međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts počela je rekonstrukciju bivših hotela Belvi i Olimpik, saopšteno je iz te gupacije.

.

Vlada Crne Gore je HTP Ulcinjska rivijera dala u zakup na trideset godina grupaciji Karisma Hotels & Resort.

Hoteli će, kako je saopšteno, postati dio kompleksa „Holiday Village Montenegro“, kojim će upravljati Karisma Hotels &
Resorts.

„Trenutno se radovi vrše u tri smjene na objektu bivšeg hotela Belvi, koji će nakon rekonstrukcije biti kategorizovan sa četiri zvjezdice. Holiday Village je prepoznat kao uspješan porodični koncept, i u sklopu njega će, pored smještajnih kapaciteta biti izgrađen zanimljivi dodatni sadržaji poput Adventure parka, bazena i sportskih igrališta. Karisma koncept razvija sa svojim strateškim partnerom, najvećim turoperatorom na svijetu, kompanijom TUI“, navodi se u saopštenju.

Karisma Holiday Village Montenegro

Cjelokupan kompleks, kako najavljuju, biće realizovan u tri razvojne faze, a grupacija planira da prvu fazu projekta Holiday Village Montenegro završi do 1. maja naredne godine.

„Holiday Village Montenegro će, kada bude kompletno realizovan, imati 257 soba, 4 bazena, 4 restorana, 4 bara i spa centra, sportske terene i avanturističke parkove za djecu“, navodi se u saopštenju.

Poseban značaj, pri realizaciji svojih projekata, Karisma pridaje angažmanu lokalnih kompanija.

Karisma Holiday Village Montenegro

„Ovako značajan projekat ne bi bilo moguće realizovati bez učešća značajnih crnogorskih firmi, među kojima su: glavni izvođač radova Novi Volvox d.o.o. iz Podgorice, zatim Ramel d.o.o. iz Nikšića, LD Gradnja d.o.o. iz Nikšića, Dram d.o.o. iz Podgorice, Final Trade d.o.o. iz Bara, kao i Tapacir Kurti d.o.o. iz Ulcinja“, kazali su iz Karisme.

Oni ističu da su nedavno dobili nagradu prestižnog turističkog magazina „Conde Nast Traveler“, gdje su se, u okviru „Readers’ Choice – 25 najboljih mjesta na istočnoj obali Meksika“, našla dva hotela Karisma Grupacije, i to Azul Beach Resort Sensatori Mexico i El Dorado Maroma.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Ostavite komentar